Op maandag 18 en dinsdag 19 maart 2019 komen ruim 11.000 ondernemers en medewerkers uit de horeca en recreatie samen in de Zeelandhallen in Goes voor Horecabeurs Goes. Horecabeurs Goes is dé horecavakbeurs van Zuidwest-Nederland en Vlaanderen met alles op het gebied van food, horeca en toerisme onder één dak.

2018, een topjaar voor recreatie
Met de hittegolf werden niet alleen warmterecords verbroken. Voor veel ondernemers en bedrijven in de vrijetijdssector zorgde dit topseizoen voor een recordomzet. Dit biedt volop investeringsruimte. Voor managers en medewerkers van recreatieparken en accommodaties een goede reden om zich tijdens Horecabeurs Goes te oriënteren op nieuwe producten en diensten.

Zeeland is dé regio voor toerisme en recreatie
Met 17 miljoen overnachtingen per jaar is de recreatiesector in Zeeland van aanzienlijk economisch belang. Het strand en de zee, de natuur, de rust en ruimte en de monumentale steden zijn redenen voor toeristen om voor Zeeland te kiezen. De totale bestedingen in de Zeeuwse vrijetijdseconomie bedragen € 1,7 miljard. Voor Zeeland een belangrijke economische sector.

Recreatie versterkt de beurs
LMG Exhibitions organiseert op 18 & 19 maart 2019 de 56e editie van Horecabeurs Goes. Kortom, een vakbeurs met een rijk verleden. Nu is daar het onderdeel toerisme en recreatie aan toegevoegd. Een logische combinatie voor een regio als Zeeland waar toerisme een belangrijke bron van inkomsten is.


18 & 19 maart Horecabeurs Goes