Nieuw managementteam Albert Heijn

Albert Heijn benoemt een nieuw managementteam, waarmee de focus komt te liggen op specifieke groeigebieden, veranderende klantbehoeften en de ontwikkelingen in de foodretailmarkt. De veranderingen in het retaillandschap en de rol van Albert Heijn daarbinnen als brede omnichannel foodretailer vragen om een management dat snel kan inspelen op de veranerende gewoontes van consumenten. Albert Heijn is […]

Het bericht Nieuw managementteam Albert Heijn verscheen eerst op Horeca Netwerk.


Moments & More wint eerste Petrol Concept Award

Moments & More van Vissers Energy is gisteravond tijdens het Petrol Award Gala van de BETA de winnaar geworden van de eerste Petrol Concept Award. Koen van der Knaap won de BETA-brancheprijs. De jury noemde Moments & More “een prachtig, vernieuwend en succesvol concept, waarin kwaliteitsproducten van de bovenste plank gebruikt worden”. In totaal waren […]

Het bericht Moments & More wint eerste Petrol Concept Award verscheen eerst op Horeca Netwerk.


Joey de Kruijf geslaagd voor SVH Meestergastheer proef

Joey de Kruijf, General Manager en Maître bij Central Park in Voorburg, is geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meestergastheer. De Kruijf wordt binnenkort als 44ste SVH Meestergastheer geïnaugureerd en treedt hij officieel toe tot de SVH Meesterfamilie. SVH Meestergastheren Leon IJpelaar (Sense*, Den Bosch), Said Maher (Het Seminar, Zenderen) en Secretaris SVH Meestertitels Hanneke Westland namen […]

Het bericht Joey de Kruijf geslaagd voor SVH Meestergastheer proef verscheen eerst op Horeca Netwerk.


Bird Brewery valt in de prijzen op de Dutch Beer Challenge

Bird Brewery heeft voor het derde jaar op rij prijzen gepakt met haar bieren tijdens de Dutch Beer Challenge. De prijzen voor de grootste bierverkiezing van Nederland werden gisteren uitgereikt. Dutch Beer Challenge De prijzen van de Dutch Beer Challenge, dé grootste Nederlandse bierverkiezing van het jaar, zijn gisteren uitgereikt. Bird Brewery viel in de […]

Het bericht Bird Brewery valt in de prijzen op de Dutch Beer Challenge verscheen eerst op Horeca Netwerk.


Overname SAB Catering afgerond

De overname van SAB Catering door het familiebedrijf Appèl BV is  afgerond. SAB Catering verkoopt de aandelen per direct aan Appèl Holding te ’s-Hertogenbosch.  Appèl Holding is de moedermaatschappij van zowel onderwijscateraar Markies Catering als bedrijfscateraar Appèl. SAB Catering valt nu samen met FM at Work als dochteronderneming onder Appèl Holding en blijft onder eigen […]

Het bericht Overname SAB Catering afgerond verscheen eerst op Horeca Netwerk.


Recordomzet voor Royal Swinkels Family Brewers

Royal Swinkels Family Brewers heeft voor het vierde jaar op rij een recordomzet geboekt, waarbij wederom werd geïnvesteerd in overnames en strategische samenwerkingen. Omzet Swinkels Family Brewers De netto-omzet kwam uit op €713,1 miljoen euro, een stijging van 8,2 procent ten opzichte van 2017. De 26 merken van het bedrijf verkochten het afgelopen jaar gezamenlijk […]

Het bericht Recordomzet voor Royal Swinkels Family Brewers verscheen eerst op Horeca Netwerk.


SVH partner van Nationale Horecadag

Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) wordt officieel partner van de Nationale Horecadag. De horecadag wordt 21 mei voor het eerst georganiseerd en moet het horecavak in de schijnwerpers zetten. Tijdens deze dag houden hotels, restaurants en cafés open huis. Door heel het land geven horecabedrijven een kijkje in de keuken en organiseren zij activiteiten. Op dit […]

Het bericht SVH partner van Nationale Horecadag verscheen eerst op Horeca Netwerk.


Samenwerking BookDinners en Dutch Cuisine

BookDinners en Dutch Cuisine slaan de handen ineen. BookDinners, het reserveringsplatform van onder andere KHN, de Samenwerkende Horeca Ketens en zeven reserveringssystemen als partner waarmee de branche een alternatief wilt bieden op commerciële platformen zoals The Fork, gaat samenwerken met Dutch Cuisine. BookDinners speelt in op de huidige trends in de restaurantwereld. Sommige partijen vragen […]

Het bericht Samenwerking BookDinners en Dutch Cuisine verscheen eerst op Horeca Netwerk.


Maak zelf je kruidenmix en gebruik minder zout!

Voor de gezondheid van je gasten is het goed om met zo min mogelijk zout te koken. En vaak kan zout goed vervangen worden door een kruidenmix. Die kruidenmengsels maak je niet alleen makkelijk zelf, ze zijn gezonder en goedkoper dan kant-en-klare kruidenmixen. KHN en het Voedingscentrum geven tips. Zelfgemaakte kruidenmixen goedkoper De kruidenmengsel als gehaktkruiden […]

Het bericht Maak zelf je kruidenmix en gebruik minder zout! verscheen eerst op Horeca Netwerk.


Royal Smilde gaat samenwerken met Kitchen Republic

Royal Smilde gaat samenwerken met Kitchen Republic om innovaties te versnellen. Beide partijen gaan daarvoor een aparte innovatie hub inrichten in de professionele deelkeuken van Kitchen Republic-locatie in Amsterdam. Vinay Dharampal, die de innovatiekar trekt van Royal Smilde Futura verteld over de stap: “Hier kunnen we buiten bestaande organisatiestructuren, zelfstandig nieuwe concepten bedenken, maken en […]

Het bericht Royal Smilde gaat samenwerken met Kitchen Republic verscheen eerst op Horeca Netwerk.