Ron Blaauw ambassadeur Swinckels

Biermerk Swinckels’ slaat de handen ineen met chef Ron Blaauw. De nieuwe ambassadeur van de bierbrouwer gaat het pilsener binnen een paar maanden in al zijn restaurants schenken. Daarnaast gaat Ron Blaauw Swinckels’ vertegenwoordigen op culinaire events en er staat een promotie in retail op de planning.


Topchefs koken 24 uur voor het Rode Kruis

Op zondag 17 februari 2019 om 00:00 uur gaat de derde editie van 24H Chefs van start, waarbij 24 topchefs 24 uur achter elkaar koken voor het goede doel. Tijdens deze kookmarathon kunnen vierhonderd gasten in acht dagdelen genieten van een bijzonder negen gangen menu.


Horeca is snelste betaler van facturen

De horecasector is de snelste betaler van facturen. De horeca betaald facturen gemiddeld na 38,8 dagen. Het gemiddelde van alle branches samen ligt op 40,6 dagen in het derde kwartaal van 2018 en dat is 0,7 dagen langzamer dan in het eerste half jaar van 2018.


Cateraar Appèl opent Nuttig! In Amsterdam

Cateraar Appèl en Arrange Integrated hebben samen de eerste vestiging van het concept Nuttig geopend. Het is een commerciële concept dat werk, wonen en plezier ondersteunt en is gevestigd in wooncomplex de BrouwerIJ op Zeeburgereiland.


Cocktailrecept: Sex on the beach

Voor wie nog niet toe is aan een kouder seizoen komt De Kuyper met een recept van Sex on the beach, een cocktail op basis van vodka en Peachtree. Het voordeel van het gebruik van vodka is zijn neutrale smaak, waardoor de volle smaken van Peachtree met fruitige ondertonen van cranberry en sinaasappel beter naar voren komen.


Robert-Jan Woltering nieuwe general manager Fairmont Mayakoba

De Nederlandse Robert-Jan Woltering is de nieuwe general manager van Fairmont Mayakoba, een bekroond luxeresort in Riviera Maya, Mexico. Woltering beschikt over ruim dertig jaar ervaring in het internationale hotelwezen. In 1999 ging hij bij het Luxemburgse Grand Hotel Mercure Alfa voor het eerst aan de slag als general manager.