Bezoek gratis Horecabeurs Goes dé vakbeurs van Zuidwest-Nederland en Vlaanderen met een beursoppervlakte van 10.000 m2 en zo'n 200 exposanten uit de branches: horeca, recreatie en toerisme.

Openingstijden

De openingstijden van de Horecabeurs Goes op 18 & 19 maart 2019


Entreetickets

Bestel hier jouw gratis toegangskaart voor de Horecabeurs Goes. Als je geen exposantencode hebt, registreer je dan als bezoeker en kies het aantal entreetickets dat je wilt ontvangen. De entreetickets ontvang je via de e-mail. De beurs is uitsluitend toegankelijk voor bezoekers boven de 16 jaar.


Plattegrond

Bekijk de plattegrond van de vorige editie in 2018


Exposantenlijst

Een overzicht van alle bedrijven op de Horecabeurs Goes inclusief de standnummers.


Cooking battles: de strijd om de Zeeuwse Mossel Trofee en de Zilte Bokaal

Dit jaar organiseert Foodlab Zeeland voor de vijfde keer de populaire Cooking battles: de strijd om de Zeeuwse Mossel Trofee en de Zilte Bokaal. Dé horecavakwedstrijden van Zeeland! Tijdens de twee beursdagen krijgen zowel profs en student als MBO-studenten de kans om hun talent te laten zien aan een vakkundige jury.


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en nieuws van de Horecabeurs Goes? Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang wekelijks de nieuwsbrief.


Route en parkeren

Bereken je route naar de Horecabeurs Goes gehouden in de Zeelandhallen. Horecabeurs Goes bevindt zich op loopafstand van Station Goes (15 minuten)