Als toeleverancier kan jij ondernemers helpen met optimale service en kwaliteitsproducten. Daarom is het van belang dat ondernemers binnen horeca, recreatie en toerisme jou kunnen ontmoeten tijdens Horecabeurs Goes 2020. 

Horecabeurs Goes is al meer dan 55 jaar dé vakbeurs van het Zuidwesten voor professionals uit de horeca, recreatie en toerisme. Van lokaal geproduceerde streekproducten en vakwedstrijden tot speciale dranken en grootkeukenapparatuur. De oudste én gezelligste horecavakbeurs heeft alles onder één dak.

Bekijk hieronder de mogelijkheden om ook jouw producten en diensten op 9 en 10 maart 2020 te presenteren of vraag eenvoudig het informatiepakket aan. Heb jij een goed idee of wil jij iets vernieuwends voorleggen? Neem contact met op met Erik Voerman via 0113-700292 of mail naar erik@lmg.nl

Vrijblijvend informatiepakket aanvragen voor exposanten

Aanhef

Kosten en Opties

Benieuwd naar de mogelijkheden? Horecabeurs Goes biedt allerlei mogelijkheden om jouw producten en diensten optimaal te presenteren!


Stand boeken

Wil jij zeker zijn van deelname aan horecavakbeurs Goes? Boek vrijblijvend een stand op de vakbeurs van het Zuidwesten.


Plattegrond

Bekijk de plattegrond van de Horecabeurs Goes 2019


Beursprofiel

Uit welke branch komt de bezoeker? In welke leeftijdscategorie valt deze bezoeker? En waarin zijn zij geïnteresseerd? Bekijk de Facts & Figures van Horecabeurs Goes.


Prospectus

Blader door onze online prospectus en kom meer te weten over de vakbeurs van het Zuidwesten.


Locatie & info

Vind hier praktische informatie, zoals locatie en openingstijden, van Horecabeurs Goes.