18 & 19 maart Horecabeurs Goes

18 & 19 maart Horecabeurs Goes

Op maandag 18 en dinsdag 19 maart 2019 komen ruim 11.000 ondernemers en medewerkers uit de horeca en recreatie samen in de Zeelandhallen voor Horecabeurs Goes.


Winnaar Zilte Bokaal 2018

Winnaar Zilte Bokaal 2018

De studenten van zeven verschillende mbo-instellingen uit Nederland en België gingen in teamverband de strijd aan met elkaar in de Zeelandhallen. De spanning was vanaf de start van de wedstrijd direct om te snijden. Er werd keihard gestreden door de deelnemers. De studenten moesten met hun team een viergangenmenu bereiden en serveren voor de vakjuryleden. Het viergangenmenu bestond onder andere uit: gerookte kabeljauw lever, Kingfish, zeewieren, joviander rib-Eye (jong rundvlees van kruislingklaveren) en bruine krab.


Uitreiking Zeker Zeeuws Certificaten

Zeker Zeeuws Certificaten

Voor het eerst was er een schitterend Zeker Zeeuws Proef & Beleef Plein. Op dit plein kon je kennismaken met collega-ondernemers en Zeker Zeeuws producten proeven. Ook Stichting FoodDelta Zeeland en Proef & Beleef Zeeland waren van de partij! Tijdens de eerste dag werden er op het Zeker Zeeuws Proef & Beleef Plein nieuwe Zeker Zeeuws keurmerken uitgereikt. De bedrijven die een keurmerk hebben gekregen zijn:


Winnaar Zeeuwse Mossel Trofee 2018

Winnaar Zeeuwse Mossel Trofee 2018

Tijdens de eerste dag werd er gestreden om "De Zeeuwse Mossel Trofee". Studenten van het mbo moesten met hun leermeester een viergangenmenu bereiden. Het viergangenmenu bestond onder andere uit: gerookte paling, meerval, kingfish, zeewieren, en Zeeuwse paella 3.0.


Deelnemen aan Horecabeurs Goes 2018

Deelnemen aan Horecabeurs Goes 2018

Met de 55e editie heeft Horecabeurs Goes de smaak te pakken! Het is al die jaren dé vakbeurs voor professionals met alles onder één dak. Van lokaal geproduceerde streekproducten en vakwedstrijden tot speciale dranken en grootkeukenapparatuur. We kijken uit naar jouw deelname op 5 en 6 maart 2018 tijdens Horecabeurs Goes!


Foodexpo.nl is geopend!

Foodexpo.nl is geopend!

Foodexpo.nl 2017 is geopend! Proef gratis heerlijke wijnen en unieke bieren, de nieuwste snacks, regionale producten, internationale specialiteiten. Maak kennis met de nieuwste techniek, de beste services voor de horeca.


Ambachtelijke leren Horeca schorten

Ambachtelijke leren Horeca schorten

Als je de trends een beetje volgt, dan weet je waar we het over hebben. Leren schorten zijn trending in de horecawereld! Maar niet elk leren schort is geschikt als werkkleding...


Portugeese Wijnen & Zo

Portugeese Wijnen & Zo

PortugeseWijnen & Zo importeert en verkoopt Portugese wijn van excellente kwaliteit uit Beira Interior DOC. Proef deze bijzondere wijn tijdens Foodexpo.nl.


Bestel jouw gratis e-ticket

FoodExpo Zeeland is bijna zover! Een evenement waar keur is aan lekkernijen proeven van toeleveranciers voor de horeca, leveranciers klaar staan met drank, fast service, apparatuur en inrichting en waar nieuwe producten worden gepresenteerd.


De water-specialist

Hoe mooi zou het zijn als het drinkwater zonder kalk uit de kraan zou komen? Geen zichtbare kalkaanslag meer op uw glaswerk en (keuken)apparatuur. Dit kan!


Geen zorgen, wel kwaliteitsservice

Uitzenden van goede krachten? Payrolling van uw huidige personeelsleden? Of bent u aan het werven en selecteren van nieuwe medewerkers of personeel voor een eenmalig evenement?


Cooking Battles

Voor leerlingen van het MBO, VMBO en KOKSGILDE Zeeland staan de Cooking Battles tijdens de 52e editie van Horecabeurs Goes centraal.


Vinco WijnCocktails

Vinco produceert mixen voor cocktails die gemaakt worden op basis van wijn in plaats van met sterke drank. Ze mogen dus vanaf 18 jaar worden gedronken maar zijn zelfs alcoholvrij of -arm te maken.


Wijntheater op Horecabeurs Goes

Na het grote succes van het wijntheater vorig jaar op Horecabeurs Goes komen register vinoloog en wijn-specialiste Barbara Verbeek en een van Nederlands bekendste oestermannen Barend Havenaar dit jaar weer terug met een vol programma over wijn!


Een bezoek meer dan waard

Hap&Tap Magazine heeft een interview gehouden met Perry Kentin, directeur van LMG, de organisatie achter Horecebeurs Goes. De conclusie luidt als volgt: Een bezoek aan Horecabeurs Goes is het meer dan waard!


Interesseren en stimuleren

Op de horecabeurs willen we de horecabedrijven, werkende koks en de aankomende koks een beeld geven van, interesseren voor én stimuleren om te werken met Zeeuwse producten en noviteiten.


Slots Pure Textiles Lease

Slots Pure Textiles Lease

Slots Pure Textiles Lease leveren tafellinnen, bedlinnen, badlinnen, keukenlinnen, werkkleding, sanitaire goederen, matrassen en boxsprings met extra aandacht voor duurzaamheid.


Royal Spelt Snacks maakt biologische kroketten en bitterballen van 100% spelt en zijn exclusief verkrijgbaar in Horeca Nederland.

Royal Spelt Snacks

Royal Spelt Snacks presenteert op de Horecabeurs Goes haar biologische kroketten en bitterballen van 100% spelt. Bijzonder hieraan is vooral de smaak, door de rijke vulling met hoogwaardige grondstoffen, en een ambachtelijke werkwijze.


Blond Indians voor een duurzame outdoor collectie of horecakleding

Blond Indians

Blond Indians is een nieuw merk in Nederland, dat onder eigen beheer een collectie artikelen vervaardigd met een stoere en industriële uitstraling. Zo hebben ze hoogwaardige horecakleding en ook nog een outdoor collectie wat er niet alleen goed uitziet maar ook nog tegen een stootje of een regenbui kan.


Meer wijnbeleving voor de gast en meer rendement

Meer wijnbeleving voor de gast en meer rendement

't Wijnblad is één van de snelst groeiende wijngroothandels van de Randstad. Door het leveren van een totaalpakket onderscheidt ’t Wijnblad zich van andere wijn collega’s in Nederland. In dit pakket zit ook het bewezen wijnconcept Cellar33, waarmee gebruik wordt maakt van alle kansen die wijn biedt! De duidelijke wijnwijzer maakt van iedere gast een wijnkenner. Het zorgt voor een omzetverhoging want de focus wordt verlegd van de huiswijn naar de wijn op de kaart.


Engelse Simon Hawkins presenteert zijn wijn

Engelse Simon Hawkins presenteert zijn wijn

Simon Hawkins is één van de twintig exposanten uit Kent. Hij is speciaal uit Engeland overgekomen om de wijnen van zijn familiebedrijf in Zeeland te promoten tijdens Foodexpo. Hawkins Bros Levert hoge kwaliteit wijnen van Engelse bodem. Kom naar Foodexpo.nl en proef het zelf!


Gwen Nooteboom gaat naar NK Biertappen

Gwen Nooteboom gaat naar NK Biertappen

De World of Drinks Voorronde NK Biertappen is gewonnen door Gwen Nooteboom. Van harte gefeliciteerd, jij gaat naar de landelijke finalen tijdens Horecava 2018. Morgen kun je bij de Drankenboulevard terecht voor het Sabreren van bierflessen en een presentatie van de Bourgondische Bierkelder.


Allendorf, ohne menschen kein wein

Allendorf, ohne menschen kein wein

't Wijnblad brengt Allendorf, één van de mooie familiebedrijven, naar de beurs. “Ohne Menschen kein Wein” is de slogan van de Familie Allendorf. Een familiebedrijf dat is terug te vinden in de boeken van Rüdesheim jaar 1773. Het duurde nog 190 jaar voordat er gesproken werd over het 'Weingut Allendorf'. In 1963 vestigde grootvader George Allendorf het Weingut in Winkel-fort en groeide uit tot wat Allendorf nu is.


Radder Schenkt Succes

Radder Schenkt Succes

Radder is een betrouwbare partner voor de levering van een keur aan dranken. Zij leveren aan diverse horecabedrijven van klein tot groot: van café tot restaurant, van theater tot hotel, van bedrijfskantine tot sportvereniging.


Voorronde NK Biertappen / World of Drinks Tapwedstrijden

Deelnemen aan de tapwedstrijd?

Biertappers gaan met elkaar de strijd aan om een directe plek te bemachtigen in de finale van het NK Biertappen op de Horecava 2018 in Amsterdam tijdens de World of Drinks Tapwedstrijden.


Wijntheater vol entertainment

Wijntheater vol entertainment

Register vinoloog en wijn-specialiste Barbara Verbeek komt samen met één van Nederlands bekendste oestermannen Barend Havenaar terug met Het Wijntheater. Een vol doorlopend programma over wijn, oesters en andere culinaire producten.


Dranken boulevard voor fijnproevers

Dranken boulevard voor fijnproevers

Diverse leveranciers van dranken en (speciaal)brouwers zijn vertegenwoordigd op de nieuwe Dranken Boulevard. Er zijn bars waaraan de verschillende dranken en noviteiten te nuttigen zijn. Daarnaast zijn op de boulevard ook unieke kleinere leveranciers te vinden. Onderdeel van de Dranken Boulevard zijn Het Wijntheater en de voorrondes van NK Biertappen 2018.


Delicatessenplein voor exclusieve smaken

Delicatessenplein voor exclusieve smaken

Op het Delicatessenplein worden in een sfeervolle setting speciale lekkernijen, luxegoederen en diensten aangeboden. Wil je genieten van exclusiviteit en producten uit het hogere segment? Dan ben je op het Delicatessenplein aan het goede adres.


Van drank tot delicatessen, ontdek het bij Foodexpo.nl Zeeland

Van drank tot delicatessen

Tijdens Foodexpo.nl Zeeland zijn er verschillende pleinen te bezoeken. Van de Dranken Boulevard, tot de Streekproducten Corner en het Delicatessenplein.


De 54e editie van Foodexpo.nl Zeeland

De 54e editie van Foodexpo.nl Zeeland

Dit jaar zal de beurs sfeervoller zijn dan ooit tevoren. Deze editie is het beursoppervlakte terug op het niveau van enkele jaren geleden. Dit betekent: meer exposanten, meer bezoekers en meer potentiële klanten.


Zeeuwse juniorkampioenschappen oestersteken

De stichting Zilte Academie Zeeland en Krijn Verwijs Yerseke B.V. hebben het initiatief genomen tot het organiseren van de kampioenschappen op 7 maart 2016, tijdens Food Expo in Goes op maandag 7 maart en dinsdag 8 maart 2016. De VMBO leerlingen van Nehalennia in Middelburg, Pontes Pieter Zeeman in Zierikzee, het Goese Lyceum en scholengemeenschap de Rede uit Terneuzen gaan aan deze wedstrijd meedoen. De beste drie leerlingen per school mogen mee doen met de wedstrijd in Goes.


Kookwedstrijden tijdens FoodExpo Zeeland 7 & 8 maart

De kookwedstrijden komen naar FoodExpo Zeeland! In samenwerking met Scalda, Moeleker, VHC Kreko en diverse andere partners worden vanuit FOOD LAB Zeeland de Kookwedstrijden georganiseerd. Op maandag 7 en dinsdag 8 maart zal FoodExpo Zeeland plaats vinden.


Aftermovie 2015

Dankzij de inbreng van de exposanten en de bezielers is Horecabeurs Goes 2015 een succesvolle editie geworden. Bekijk hier de aftermovie van Horecabeurs Goes 2015.


Winnaars wedstrijden

Bekijk alle winnaars van de Cooking Battles voor MBO- en VMBO-scholen en de voorrondes van het NK Oestersteken en de Tapwedstrijden.


NK oestersteken

Mossel liefhebbers opgelet! Tien maart zal tijdens de Horecabeurs Goes de voorrondes NK oestersteken plaatsvinden. Op het Wijntheater-plein zal de regionale voorronde plaatsvinden.


Ready, set and Cook!

De kookwedstrijden zijn terug op Horecabeurs Goes! In samenwerking met Scalda en VHC Kreko worden vanuit het project FOOD LAB Zeeland de Cooking Battles gehouden.


Jan Kassa op Horecabeurs Goes 2015

Een tijdje geleden is de allernieuwste MobiPOS kassaterminal geïntroduceerd in Nederland. Een compacte en verplaatstbare kassaterminal met ingebouwde WiFi voor (draadloze)communicatie...


Dé leverancier voor bedrukte bestekpochetten

HGK levert diverse producten zoals schoonmaak- en vaatwasproducten, sanitairproducten, papierproducten zoals toiletpapier, handdoekjes en torkrollen en servetten. HGK is gespecialiseerd in een ruim assortiment aan....


Nu al veel animo voor Horecabeurs Goes 2015

Het lijkt erop dat ondernemers weer veel meer vertrouwen hebben in de toekomst en bereid zijn enthousiast hun schouders eronder te zetten. Creativiteit, gezond verstand en daadkracht zijn daarbij de inzet.


Een plein vol delicatessen

VHC Kreko Groep is vaste partner van Horecabeurs Goes. Dit jaar pakt Kreko groot uit met een delicatessenplein, een plein vol culinaire bijzonderheden, exclusieve smaken en verrassende nieuwkomers!


De 10 grootste voorbeelden uit de keuken

De 10 grootste voorbeelden uit de keuken

Vele restaurants worden in de zonnetje gezet tijdens de uitreiking van de Restaurant Award. Maar wie zijn de chefs van dit moment? Aan de vooravond van de uitreiking, zetten wij de 10 grootste voorbeelden uit de keuken op een rijtje.


Zeven innovaties die het gaan maken

Innovaties. Zeeland blijkt er maar wat goed in te zijn deze week. Naast Pure Pacific Yellowtail, zijn er nog zeven andere innovaties die het gaan maken. Wij zetten ze op een rijtje!


Acht weetjes waarmee je de show steelt aan tafel

Acht weetjes waarmee je de show steelt aan tafel

Steel jij straks de show met kerst? Naast de overheerlijke gerechten en lekkere dranken, is het natuurlijk ook leuk om er iets bij te vertellen. Daarom presenteren wij acht weetjes waarmee je de show steelt aan tafel tijdens kerst.


Dé 6 nieuwkomers met een eerste Michelinster

Dé 6 nieuwkomers met een eerste Michelinster

Deze week zijn de Michelinsterren voor 2018 uitgereikt. Naast de restaurants die hun ster mogen houden of er één bij hebben gekregen, zijn er ook 6 nieuwkomers in de lijst. Wij zetten deze nieuwkomers op een rijtje.


Dylan Snijder wint Junior NK Oestersteken

Dylan Snijder wint Junior NK Oestersteken

Het Wijntheater staat bol van de activiteiten zoals proeverijen, een quiz en workshops. Ook het Junior NK Oestersteken stond vandaag op het programma. En de winnaar is Dylan Snijder van Het Pontes Pieter Zeeman uit Zierikzee. Vandaag kun je in het Wijntheater genieten van de Hilarische Wijnquiz, een oestershow en diverse proeverijen.


Dennis van Steen brengt koffie voor fijnproevers

Dennis van Steen brengt koffie voor fijnproevers

Ben je op zoek naar trendy koffie met een uitstekende smaak? Op het paviljoen van World of Drinks vind je de stand van Santas uit Rotterdam. Dennis van Steen vertelt je alles over hun duurzame koffie. Je bent zeker uitgenodigd om te komen proeven.


Genomineerden restaurant awards 2017 bekend!

Genomineerden restaurant awards 2017 bekend!

De awards worden begin 2017 voor de derde keer uitgereikt. Alleen de 500 beste chefs en restauranteigenaren van Nederland bepalen wie er een award wint. Behalve het ‘Beste Restaurant’ zijn er nog 12 andere categorieën.


Food Blog Awards 2016

Food Blog Awards 2016

De finalisten van de Food Blog Awards 2016 zijn bekend! Er is massaal gestemd en iedere categorie telt nu vijf finalisten. Ben je benieuwd? Lees dan verder.


Xapron ontwerpt handgemaakte leren schorten.

Vers van de pers! Vanaf februari 2016 verkoopt en ontwerpt Xapron handgemaakte leren schorten. Prachtige stoere (of iets minder stoere) schorten in een soepel vallend rundsleer. Helemaal passend bij de trends van een 'industriële' look!


Food Lab Zeeland nodigt u uit!

Food Lab Zeeland organiseert een netwerkevent voor alle Food Lab deelnemers en wel op de maandag van de Food Expo in de Zeelandhallen in Goes! U wordt van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit netwerkevent op maandag 7 maart 2016 van 14.30 tot 18.30 uur.


Nieuw in Europa: JERICE

Voor grote hoeveelheden Ice Cocktails hoeft u niet meer verder te zoeken. JERICE international presenteert de JERICE QUEEN nieuw in Europa.


Schinkel Adviesgroep

Wilt u als horeca-ondernemer zorgeloos verzekerd zijn? Denkt u daarbij ook aan uw beurs tijdens de Horecabeurs? Kom langs bij Schinkel Adviesgroep.


Meest fantastische Gelato

Gelato Fantastico wordt op ambachtelijke wijze gemaakt. Het ijs wordt hoog opgespoten en compleet met de hand gegarneerd. Alles voor topkwaliteit.


Van Osch Snacks aanwezig op Horecabeurs Goes

Na een aantal jaren van afwezigheid heeft Van Osch Snacks ervoor gekozen om dit jaar weer aanwezig te zijn op de Horecabeurs in Goes. Tijdens Horecabeurs Goes kunt u kennis maken met de laatst geïntroduceerde producten van Van Osch Snacks.


'Maak het verschil'

Van 10 t/m 12 maart 2014 werd de 51e editie gehouden van Horecabeurs Goes. Toeleveranciers voor de horeca presenteerden zich met de nieuwste trends, heerlijke gerechten, verse producten en modernste apparatuur en technologie.