header_2020.jpg

Horecabeurs Goes 2020

Horecabeurs Goes vindt volgend jaar plaats op maandag 13 en dinsdag 14 maart.. Ben jij er ook bij?
Heb je vragen of wil je een voorstel op maat voor deelname ontvangen?
Neem dan contact op met Erik Voerman via 0113 - 700 292, erik@lmg.nl of boek hier een stand.

 

Lekker vroeg in de kroeg: Boozz in Hulst om zes uur open

Een terrasje pakken, om zes uur 's ochtends. Café Boozz in Hulst opende vandaag héél vroeg en dat initiatief werd omarmd. ‘Geen pintje, maar een bakje koffie!’

Zeeuwse innovatie: een plastic mosselbak die volledig te recyclen is

Een plastic mosselbak die volledig recyclebaar is. Dat kon lange tijd niet, maar nu wel. Verpakkingsspecialist Weststrate uit Middelburg ontwikkelde een topsealfolie die van dezelfde soort plastic is gemaakt als de bak. Aquamossel-Triton heeft de nieuwe folie getest op één en twee kilo bakken. ,,Die werkt net zo goed als de oude folie”, zegt directeur Julien Barbé.

Nu al kerst bij Kreko?

Kreko X-Mas heeft aan iedereen gedacht. Het assortiment bestaat uit meer dan 15 kerstpakketten van verschillende prijsklasse. Staat uw ideale kerstpakket er niet tussen? Dan biedt Kreko X-Mas een variatie aan food en non-food artikelen, die u zelf kunt samenstellen! Is het een geschenk en twijfelt u over de aankoop? Dan kunt u kiezen voor een waardebon. Zo weet u zeker dat het voldoet aan zijn of haar kerstwensen. Want kerst vieren doen we samen, met Kreko.

CULITRUCK; de Drive In edition

De zomer mag nog niet voorbij zijn zonder dat er eerst een spraakmakend event de revue passeert. Dat was het idee van de Zeeuws Vlaamse ondernemers Aswin Polmann van Bottles Next Door, Bart en Jens Hoogstad van Dockside Bar & Grill eveneens uit en Patrick Roelands van Jouw Event Partners. Het is dit viertal gelukt om nu toch met de beperkende maatregelen die er zijn iets moois te creëren waar jij kan van gaan genieten.

Kies voor flexibiliteit met DELTA Zakelijk

De afgelopen periode heeft bevestigd hoe belangrijk het is als ondernemer flexibel te zijn. Of je nu een freelancer bent of een kleine praktijk aan huis hebt. Het kan van cruciaal bedrijfsbelang zijn je uitgaven snel op de inkomsten te kunnen afstemmen, op afstand goed te kunnen samenwerken of meer zaken online doen.

Groen licht voor Contacta.nl op 3 tot en met 5 november

Nu het Nederlandse kabinet besloten heeft dat per 1 juli zakelijke evenementen weer doorgang kunnen vinden, staat het licht definitief op groen voor Contacta.nl. Het evenement staat gepland op 3 t/m 5 november in de Zeelandhallen Goes.

Marketing vraagt in crisistijden om een bewustere aanpak

Dennis Bos houdt van drukke dagen. Als manager Marketing & Sales voor de zakelijke markt van DELTA heeft hij iedere dag een andere pet op. Hoe kijkt hij terug op de afgelopen maanden, en hoe ziet de toekomst eruit?

Bekijk de 7e editie van de Coronamonitor Zeeland

De Zeeuwse GGD is er klaar voor om iedereen vanaf 1 juni te testen, jongeren zijn de dupe van deze corona crisis en Bianca vertelt waarom deze crisis precies op het goede moment kwam. Bekijk alle updates, innovaties en oplossingen op de Coronamonitor Zeeland.

De oplossing voor jouw 1,5 meter bedrijfsvoering

Laat klanten zelf online hun afspraken maken met het afspraak en ticketsysteem van LMG strategie en creatie, het online afsprakensysteem voor iedereen! Klanten maken hun eigen afspraken in hun eigen tijd met dit systeem, veilig en makkelijk.

Hotelschool ter Duinen wint de Zilte Bokaal!

Hotelschool ter Duinen is na ontzettend spannende Cooking Battles tijdens de Horecabeurs in Goes verkozen tot beste overall team van het jaar en winnen daarmee de Zilte bokaal. Naast het winnen van ‘beste overall team’ waren er nog meer prijzen te winnen. De prijs voor het beste keukenteam werd gewonnen door Hotelschool Ter Duin. Het beste team bediening ging naar Scalda Middelburg. De prijs voor beste wijnspijs werd gewonnen door Hotelschool Curio.

Pure C** uit Cadzand wint De Zeeuwse Mossel Trofee

Timothy St. Aubeyn en zijn student kok Niels van der Berg van restaurant Pure C** te Cadzand zijn tijdens de Cooking Battles op de Horecabeurs op 9 maart verkozen tot beste professional en student van het jaar en winnen daarmee de Zeeuwse Mossel trofee. Zij gingen tijdens de Cooking Battles voor professional en student georganiseerd door samenwerkingsverband Food Lab Zeeland de strijd aan met zeven andere teams vanuit heel Nederland.

De Groente Bagel! Hip, Trendy en Gezond

Na hun populaire 'Pain de Mer' komt bakkersbedrijf Spelt Bakkers met een revolutionair nieuw concept: de Groenten Bagel! Deze bagel is hip, trendy en gezond. Deze bagel heeft o.a. het Clean Label, wat inhoudt dat er geen E-nummers worden gebruikt om dit product te maken.

I Love Zeeland Appelsap, 100% Zeeuws

Ook dit jaar is I love Zeeland Appelsap (voorheen Zeeuwse Zon) aanwezig op de Horecabeurs Goes. De appelsap en apfelschorle van I love Zeeland waren afgelopen zomer een grote hit in vele Zeeuwse plaatsen. Mede door de unieke smaak en uitstraling van de producten bent u verzekerd van een Zeeuws visitekaartje in uw assortiment!

Distilleerderij Van Toor, zeflstandelijk en ambachtelijk

Je ziet het niet vaak meer: een zelfstandig ambachtelijk bedrijf waar kleinschalig kwalitatieve mooie dranken worden gemaakt! Zowaar in Vlaardingen waar distilleerder Leo Fontijne de traditionele recepten van dranken met passie maakt! In de voetsporen van familie Van Toor maakt Leo ook nieuwe producten zoals de Torine Gin.

Niet voor niets het meest bekroonde bestelwagenmerk van Nederland

De bedrijfswagens van Citroën Van Beek maken met succes elke klus efficiënter, makkelijker én comfortabeler. En dat gaat niet voorbij aan de experts in de branche. Zo is onze Jumpy recent nog verkozen tot “Bestelauto van het jaar 2020”. De belangrijkste prijs in de Nederlandse bedrijfswagenwereld is toegekend aan de succesvolle Citroën vanwege de perfecte mix van sterke eigenschappen.

Sir. James 101, alcoholvrije dranken

Sir. James 101 alcoholvrije dranken Sir. James 101 brengt variatie en vernieuwing in het alcoholvrije drankenaanbod. Er is tegenwoordig steeds meer vraag naar alternatieven voor alcoholhoudende dranken. Daarom zijn er steeds meer alcoholvrije bieren, wijnen en distillaten beschikbaar. Sir. James 101 biedt een alcoholvrije Gin Tonic en Mojito met als motto: ‘No compromise on taste!’

Crea Laser maakt het persoonlijk

Bij Crea Laser moet je soms even op je beurt wachten, maar dat wachten is de moeite meer dan waard! Bij dit kleine en veelzijdige lasersnij- en graveerbedrijf uit Krabbendijke (Zeeland) sta jij, als klant, nog echt centraal.

De uniforme modulaire OFYR buitenkeuken

In 2015 begon OFYR met de lancering van de OFYR Classic kookunit. Het was een enorm succes! Zoveel verschillende gebruikers; van hobbykoks tot professionals hebben de OFYR omarmd. Vanaf die tijd heeft het OFYR team continu nieuwe producten ontwikkeld voor modulaire buitenruimtes. Wat klein begonnen is voor de professionele markt is uitgegroeid tot een volwaardige OFYR PRO-Line.

Hima Bioproducts, bent u al plastic vrij?

Hima Bioproducts B.V. is op een missie om Nederland vrij te maken van wegwerpplastics. Zo heeft Hima Bioproducts B.V. wegwerpproducten van papier, hout, bamboe, kokosnoot en suikerriet. Daarnaast wordt er continue gekeken om het pakket uit te breiden met duurzame herbruikbare producten.

Royal Smilde Natura ook in 2020 op Horecabeurs Goes

Royal Smilde Natura heeft uniek haal- en brengconcept voor frituurolie waarbij we een hoge kwaliteit frituurolie leveren in een innovatieve grootverpakking.

Unieke serveerplanken met 'Lichtenberg Figures'

Seaside Epoxy is een lokaal Zeeuws bedrijf met voeten in de Amerikaanse grond. Het Lichtenberg Woodburning proces, word namelijk veel gebruik in het noordwesten van de V.S.

Vermeersen, de oudste brouwerij van Zeeland

Tijdens Horecabeurs Goes 2020 zal bierbrouwerij Vermeersen, de oudste brouwerij van Zeeland en één van de oudste Nederlandse brouwerijen, zich weer duidelijk herkenbaar presenteren.

Gepersonaliseerde staalwerken, Ferro Duro

Ferro Duro richt zich op gepersonaliseerde staalwerken. Met de liefde voor wijn en spijs hebben wij de authentieke en moderne Amerikaanse Smoker ontwikkelt. Deze Amerikaanse Smoker is geschikt voor het direct verhitten en het langzaam garen van uw producten.

EveryOffice Recreatie – Eén leverancier voor al jouw hard- en software voor horeca & recreatie.

Meer tijd overhouden voor gastheerschap? Met de hard- en software oplossingen van EveryOffice recreatie werk je efficiënter en houd je meer tijd over voor de gast. Niet alleen in de horeca, maar binnen het hele recreatiebedrijf.

Hét nieuwe zomerdrankje van het jaar

Mates Gold Rum is een perfect samengestelde blend van 3-5 jaar oude rum uit Barbados, Jamaica en de Dominicaanse Republiek die zowel puur geweldig te drinken is maar ook in de mix goed overeind blijft.

De Bieterbal, de vegan variant van de bitterbal

Jarenlang had Jonathan een groenterestaurant en stond deze snack op zijn kaart. Maar omdat op een gegeven moment er een kok in zijn keuken de hele dag alleen maar ballen stond te draaien en hij de vraag niet aan kon, besloot Jonathan om deze snack op de markt te brengen en voor iedereen toegankelijk te maken. Direct won de Bieterbal de Karel de Vos award voor meest gastvrije en duurzame bijdrage in het vak.

Planet B, hoogwaardige bamboe rietjes

Wij van Planet B geloven in een circulaire economie. De bewustwording en het analyseren van deze economie samen met een vleugje creativiteit is een toekomstgerichte en noodzakelijke cocktail die iedereen zal moeten drinken. Wij drinken deze cocktail alvast met ons fancy bamboe rietjes en proosten op een mooie toekomst. Zo willen wij op termijn evolueren naar een Planet B.

Bereila FRETUS Fifo dispenserset

Met de FRETUS Fifo dispenserset biedt Bereila een universele oplossing voor huisgemaakte sauzen en dressings door het gebruiken van hervulbare flessen. De FRETUS Fifo dispenser staat voor een vlotte, hygiënische en constante dosering van sauzen en dressings.

TMC Project is dé projectinrichter voor de recreatiesector!

Een unieke beleving, comfort en een aangenaam verblijf. Dat is wat u uw gasten wilt aanbieden. Daarnaast is de zakelijke kant belangrijk: de investering moet rendabel zijn. In het combineren en realiseren van deze vereisten denkt en adviseert TMC Project met u mee.

unTill Kassa automatisering 3.0 - Keurmerk Betrouwbare Afrekensystemen

De ultieme kassa oplossing voor horeca, sport en instellingen. Flexibiliteit optima forma... u verkoopt geen "nee" en verwacht dit ook van uw kassa. De overzichtelijke touchscreens maken inwerken overbodig. Bestellen met robuuste industriële handhelds of uw eigen smartphone. Uitgebreide rapportages.

Meatless wint Zeeuwse PioniersPrijs 2020.

Meatless uit Goes, producent van unieke plantaardige vleesvervangende vezels voor de wereldwijde voedingsindustrie, heeft afgelopen zaterdag de Zeeuwse PioniersPrijs gewonnen. Zij winnen daarmee E5.000,- prijzengeld, een oorkonde en een kunstwerk van kunstenaar Henk Vierveijzer. De prijs werd zoals elk jaar uitgereikt tijdens het Jaarevent van netwerk De Zeeuwse Connectie, in de Koorkerk in Middelburg.

Woertman Nederland: kwaliteitsapparatuur voor de horeca én hoog serviceniveau

Veel horeca-, bakkerij- en supermarktondernemers vertrouwen elke dag weer op de producten van Woertman. Het assortiment bestaat o.a. uit Sanomat slagroomautomaten, Zummo sinaasappelpersen, Vitamix blenders en meer. Woertman maakt het de professional gemakkelijk om met een glimlach zijn gasten van het beste te laten genieten!

Brouwerij Rodanum, passie voor bier

Brouwerij Rodanum. Een uit passie geboren en uit de hand gelopen hobby. En sinds 2015 het bedrijf van Frank Schout. Brouwerij Rodanum verkoopt zijn bieren door heel Nederland, en in België. Klanten zijn cafés, restaurants, slijterijen, supermarkten, speciaalzaken e.d.

Bestel nu jouw gratis e-tickets voor de Horecabeurs Goes

Je kunt jouw gratis e-ticket nu downloaden voor dé horecavakbeurs van het Zuidwesten! Ben jij erbij? Je bent van harte welkom op maandag 9 en dinsdag 10 maart 2020 van 10:00 tot 19:00!

In deze ‘spookrestaurants’ zul je nooit een gast vinden

Restaurantkeukens waar alleen gekookt wordt voor mensen thuis. Dark kitchens worden het wel genoemd, of ‘ghost restaurants’. Cateraars die niet de stress en kosten willen van gasten in de zaak, maar wel maaltijden verkopen.

Poffers aan Zee wint landelijke prijs voor foodtruck van het jaar

Het is gelukt: Poffers aan Zee uit Kamperland heeft maandagmiddag bij de uitreiking van de landelijke horecaprijzen de prijs voor foodtruck van het jaar in de wacht gesleept.

Remco uit Tholen blijft strijden tegen voedselverspilling

De eerste stappen in de strijd tegen voedselverspilling zette Remco in 2017, toen hij Zeeuws Rood oprichtte. Met het bedrijfje gaf hij onverkoopbare tomaten een tweede kans. Dat doet hij tegenwoordig nog steeds, al is het inmiddels via de app Too Good To Go. “Daar verkoop ik naast tomaten ook appels en peren.”

Eijsink, jouw partner in automatisering

Boeken, bestellen, bereiden, bedienen, bemensen, betalen, binden én beheren: dat regelen wij van A tot Z. Zo maken we ondernemen mooier, winstgevender en eenvoudiger. Wil je snel schakelen, efficiënt werken en méér tijd overhouden voor gastvrijheid? Dan ben je bij Eijsink aan het juiste adres.

Huur voordelig een kassasysteem met 365 dagen per jaar support voor een belachelijke prijs

Jan Kassa is een begrip in Zeeland. Oprichter Jan Overeem begon 30 jaar geleden met zijn bedrijf. Door 365 dagen per jaar service te verlenen van het hoogste niveau. Door te innoveren. Mee te gaan met de tijd. Zodat klanten altijd de beste oplossing krijgen.

Alcoholvrije pop-up Bar 0.020 opent deuren

De alcoholvrije pop-up bar Bar 0.020 opent op 3 januari 2020 de deuren in Amsterdam. Bar 0.020 (spreek uit als: nul punt nul twintig) heeft als doel om mensen op een positieve en gezellige manier Dry January door te laten komen.

De Zeeuwse Kip, kakelvers!

In het rustieke Wolphaartsdijk, midden in het hart van Zeeland, bevindt zich sinds jaar en dag de kippenboerderij van familie Noordhoek. Hier krijgen kippen de rust en de ruimte om in optimale omstandigheden en zo natuurlijk mogelijke op te groeien. (H)eerlijk vlees van Zeeuwse bodem!

10 horecatrends: Wat is in? Booming horecaconcepten

Met het nieuwe jaar voor de deur, werpen (inter)nationale experts een blik op de toekomst. Welke horecaconcepten groeien in populariteit? Boutique hotels gaan een nóg belangrijker rol in de hotellerie spelen en restaurants waar het draait om bewustzijn en aandacht zijn in trek. Mixed-use concepten gaan het ook goed doen, denk aan borrelen in combinatie met een spelelement. Twintig designers aan het woord over wat in is. Tien horecatrends op een rij.

Amadore stoot twee restaurants af en koopt er in Goes een bij

Hotel- en restaurantketen Amadore heeft twee restaurants op de boulevard van Vlissingen verkocht. Raymondo's en het vorig jaar verbouwde Cappuccino zijn nu in handen van de buurman in Vlissingen; zandpaviljoen Pier 7. In Goes heeft de Zeeuwse keten eetcafé Baas Beveland overgenomen.

Dit zijn dé 30 foodtrends van 2020

2020 wordt het jaar van gefrituurde lasagne, notenboter, kardemom, seacuterie, fonio en 25 andere foodtrends. Ga jij ze gebruiken binnen jouw bedrijf?

Gelukkig nieuwjaar!

Een nieuw begin, Vegetarische maand, Veganuary, Dry january en natuurlijk Horecabeurs Goes. Waar doe jij aan mee?

Codium in Goes wint PZC Award Beste Restaurant 2019

Restaurant Codium in Goes wint de PZC Award Beste Restaurant 2019. De eigenaren chef-kok Wouter Kik en gastheer/sommelier Jean Luc Etienne zijn dolblij met de prijs. Etienne: ,,Het is onze eerste prijs. We zitten in Zeeland, zijn op en top Zeeuws en we werken veel met Zeeuwse producten. Dan is het fantastisch dat we de PZC Award krijgen. Jullie lezers zijn grotendeels ook onze gasten.”

Middelburgse Nina is één van de 10 bakkers in Heel Holland Bakt

Het zevende seizoen van Heel Holland Bakt is begonnen met een serie taarten die vijftig bakkers lieten proeven aan de jury. Er bleven er tien over. Onder hen de 30-jarige Nina Kulisic uit Middelburg.

Zeeuwse trots in de nieuwe Gault&Millau restaurantengids

Zeeland heeft ook dit jaar een goede positie in de nieuwe Gault&Millau restaurantengids.

Ongedierte in de horeca? Een absolute no-go!

In deze tijd gaan horeca en social media hand in hand. Instagramfoto’s als je uit eten gaat, even een snelle recensie op Facebook plaatsen over het restaurant. Leuk, handig en vooral snel! Dit betekent ook dat het nieuws over aanwezigheid van ongedierte in je hotel of restaurant in korte tijd heel veel mensen bereikt.

Horecabeurs Goes vindt volgend jaar plaats op maandag 13 en dinsdag 14 maart. Ben jij er ook bij?

Bedankt! Merci! Gracias!

Wij zijn nog volop aan het nagenieten van Horecabeurs Goes 2019 en willen graag iedereen bedanken voor deze geslaagde editie.

Het leerzame en smaakvolle Zeker Zeeuws®-plein

Bezoekers op het Zeker Zeeuws®-plein vormen zich rond de keuken van Rational Nederland met de nieuwste keukenapparatuur waar allerlei overheerlijke Zeker Zeeuws® gerechten klaar gemaakt worden om te proeven. De Zeker Zeeuws® exposanten vertellen met alle plezier en vol passie over hun product.

Cooking battles: Een geslaagde jubileumeditie!

Een groot kookeiland, mooi gedekte tafels, enthousiaste deelnemers en een vakjury. De Cooking Battles kunnen je niet ontgaan zijn tijdens de beursdagen.

Buffel Lederwaren Atelier neemt deel aan Horecabeurs Goes

Als nieuwkomer op de Horecabeurs Goes willen wij bezoekers kennis laten maken met lederen producten voor de horeca.

Wij zijn Lyfter. Wij maken kwaliteit toegankelijk

Webontwikkeling vanuit een effectieve werkwijze en een duurzame basis, daar ligt onze focus.

Zeeuwse Zon Appelsap

Nieuwkomer op de beurs dit jaar: Zeeuwse Zon Appelsap.

The Wild Mill approved bbq beer by Jeremy

Elke week is Jeremy Vermolen te zien als TV/BBQ kok in de programma's 'De Grote Tuinverbouwing (SBS6) en Baas BBQ (RTL4).

Hoka is dé horecagroothandel in food- en non-food producten

Naast een klantgericht assortiment bieden wij jou een productassortiment van ons exclusieve merk Quality

Salmari: de salmiaksensatie uit Finland.

Donkere intense salmiaklikeur met verfijnde premium smaak.

Presenteer je maaltijd met zorg

Best-Matic Packaging Solutions stelt gamma traysealers voor

Zep Industries introduceert een complete lijn solid vaatwas producten

De lijn solids bestaat uit 5 verschillende solids die ieder hun eigen sterke reinigingseigenschappen hebben waaronder de nummer 5 met een Europees ECO label.

Exclusieve importeur van Franklin&Sons tonics en mixers aanwezig tijdens Horecabeurs Goes

Wij zijn met Bevenco de exclusieve importeur van Franklin&Sons tonics en mixers en van Manchester Gin.

Primeur: Beurspresentatie van de ideale koffiemachine voor de horeca

Beurspresentatie van de ideale koffiemachine voor de horeca. Eindelijk een machine de het beste van drie soorten machines in één nieuw concept samenvat.

Snuffel dog beer komt dit jaar met Snuffel Dog Beer in blik

Deze gezonde drank bestaat uit kip of runderbouillon, met 0.0% alc. Het zit vol vitaminen en een gezonde extra aanvulling voor je vriend.

The JAVA Coffee Company

Al sinds 1935 is de koffiebranderij van de familie Claes een begrip in Rotselaar (BE). Vandaag staat met Kathleen Claes de vierde generatie aan het roer van The JAVA Coffee Company. Kwaliteit, authenticiteit en duurzaamheid staan bij ons voorop. Kwaliteit vraagt tijd. Zo branden we trager, waardoor je de koffieboon de tijd geeft om haar aroma’s optimaal te ontwikkelen.

Horecakussen.nl nieuw op Horecabeurs Goes

Horecakussen.nl produceert al vele jaren de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs Terrasstoelkussens en Outdoor kussens (in iedere maat gemaakt). "Dit seizoen staan wij voor de eerste keer op Horecabeurs Goes en overtuigen u graag met onze kennis en passie."

De Zeeuwse horeca schreeuwt om personeel

De Zeeuwse horeca schreeuwt om personeel. Voor steeds meer horecabedrijven is het een enorme uitdaging om voldoende personeel te vinden. Op de krappe arbeidsmarkt trekt iedereen aan dezelfde mensen, zeker voor seizoenswerk. Maar de horeca kampt met een negatief imago: lange dagen werken tegen een mager loon, en vaak werken op dagen dat anderen vrij zijn.

Fazenda - specialty coffee by Mocca d'Or

Voor optimale koffiebeleving heeft Mocca d'Or een compleet nieuw koffieconcept ontwikkeld onder de naam FAZENDA - specialty coffee. Mocca d'Or selecteert voor Fazenda enkel groene koffie die een cuppingscore hebben gekregen van 85 punten of meer.

Ecoserve - Premium Food Presentation Solution

Het gepatenteerde EcoBurner-Systeem van Tovari BV is een veiliger, schoner en groener alternatief voor bestaande gels- en brandpasta's die momenteel op de markt zijn.

Nieuwkomer nieuws

Als nieuwkomer op Horecabeurs Goes willen wij de bezoekers laten kennismaken met het breedste bake off assortiment biologisch brood (gemaakt van 100% biologische ingrediënten Skal 1453), brownies, cookies, muffins en glutenvrije (niet bio) broodproducten en zoetwaren.

World of Drinks plein tot het randje gevuld

World of Drinks is dit jaar aanwezig met meer dan twintig partners op het gebied van (speciaal)-bier, wijnen, frisdranken, gedistilleerd en koffie & thee. Deze week lichten we de (speciaal)bier exposanten uit. O.a. Grimbergen, Grolsch en Omer staan op het World of Drinks plein

Einde trend gekke smakencombinaties nog niet in zicht

Kwark met boerenkool, groentekoffie, chocola met wasabi, rode curry en gember, friet met chocolade en ijs met pindakaas. NU.nl vroeg aan smaak- en foodexperts of deze trend niet te ver gaat en wat nou eigenlijk de meest geslaagde combinaties zijn.

Van Kempen Fruitsappen

Echt sap. Van begin tot eind. Sap waar fruit trots op is. Sap waar jij trots op bent. Omdat je zeker weet dat je met sappen van Van Kempen lekkere en eerlijke sappen serveert.

Zeker Zeeuws Plein

We zijn erg blij met de deelname van een groot aantal Zeker Zeeuws producenten op het plein waardoor er een mooi assortiment van producten van land en uit zee is.

Bierbrouwerij Vermeersen

Tijdens Horecabeurs Goes zal Bierbrouwerij Vermeersen uit Hulst een typisch Zomers rustpunt creëren. Op deze plaats kun je genieten van de oerdegelijke Zeeuwse bieren van de oudste brouwerij van Zeeland en één van de oudsten in Nederland.

Krokant van buut'n en zocht van bin'n

Dat zijn ze! De ambachtelijke producten van De Ambachterie uit Zeeuws-Vlaanderen.

Snak je naar chocola of chips? Dit probeert je lichaam je te vertellen

Die plotse onweerstaanbare drang naar Ben & Jerry’s, dat heerlijke blokje kaas in de koelkast of die XL-zak paprikachips. Het kan heus geen kwaad om daar eens aan toe te geven, maar echt goed voor je lichaam en lijn is het niet. Bovendien heeft die onweerstaanbare trek vaak een onderliggende oorzaak. Twee experts geven uitleg.

5 redenen waarom ondernemers een horeca vakbeurs bezoeken

LA Streetfood heeft meer dan 1000 bezoekers aan de LA Streetfood stand geïnterviewd op de diverse landelijke beurzen om er achter te komen waarnaar horeca ondernemers op zoek zijn! De 5 belangrijkste redenen deelden ze met ons.

Ronald Koeman veilt eerste Oosterscheldekreeft

Ronald Koeman veilt op donderdag 28 maart de eerste Oosterscheldekreeft. De bondscoach van het Nederlands Elftal is dit jaar de gelegenheidsveilingmeester, maakte de Stichting Promotie Oosterscheldekreeft bekend. Kees Jansma zal het seizoen officieel openen.

Twee restaurant awards voor Zeeland

Restaurant De Kromme Watergang** uit Hoofdplaat en Meliefste uit Wolphaartsdijk zijn in de prijzen gevallen bij de vijfde editie van de Restaurant Awards.

Bereila, onbetwist uw sausdispenser-specialist!

Al sinds 1971 is Bereila dé specialist in sausdispensers voor snackbar, fastfoodbedrijf en restaurant.

Bezoek het gezellige drankenplein van World of Drinks!

World of Drinks is dit jaar aanwezig met meer dan twintig van haar partners op het gebied van (speciaal)-bier, wijnen, frisdranken, gedistilleerd en koffie & thee.

Het is Nationale Pindakaasdag!

Nationale Pindakaasdag? Ja, het bestaat. De dag die helemaal in het teken staat van jouw favoriete broodbeleg!

Van kruiden uit het bos tot Zeeuwse siroop in sterrenkeukens

Het is bijna haar tweede thuis, het bos van Burgh-Haamstede. Kruidendeskundige Conny Schoenmakers uit Zierikzee gaat daar op zoek naar de ingrediënten voor haar zelfgemaakte Zeeuwse siroop: Zeeroop.

Laatste restaurant Cooking Battles bekend

Restaurant La Vie uit Terneuzen is met Chefkok Leon Pronk en student Tristan Geelhoedt de laatste deelnemer van de Cooking Battles profs & students.

Zeeuwse Mosselbitterbal'n & Mosselkroket'n

We stellen graag de nieuwe exposant van deze week aan je voor: Zeeuwse Mosselbitterbal'n & Mosselkroket'n.

Eerste banenmarkt tijdens Horecabeurs Goes

Tijdens Horecabeurs Goes wordt er een speciaal 'Werken in de horeca' plein gerealiseerd om direct in gesprek te gaan met potentiele werknemers. De beurs wordt volop bezocht door werkgevers, werknemers en mensen van wie de passie ligt in de horeca. Er is dus geen betere plek om op zoek te gaan naar de perfecte werknemer.

Do's en Don'ts bij het koken met bier

Er komen niet alleen steeds meer speciaalbiertjes op de markt, er wordt ook steeds vaker met bier geëxperimenteerd in de keuken. Waarom doen mensen dit? En is koken met bier makkelijk?

Even voorstellen: ERU

We stellen graag de nieuwe exposant van deze week aan je voor.

Drink jij Nederlandse wijn? Kenners zeggen: doen!

Het was een topjaar voor Nederlandse wijnen. Sowieso worden de wijnen van eigen bodem steeds beter. Volgens wijnkenners wordt het daarom hoog tijd om de wijnen uit eigen land eens te gaan waarderen. "Zure meuk? Dat is echt verleden tijd."

Tweede Michelinster voor Pure C

Restaurant Pure C in Cadzand heeft er een Michelin-ster bij. Dat werd maandag bekend gemaakt in het De La Mar Theater in Amsterdam. Inter Scaldes in Kruiningen behoudt de drie sterren. In totaal telt Zeeland acht restaurants met een Michelin-ster.

Personeelstekort horeca verleden tijd

Scalda is samen met twaalf horecabedrijven uit Walcheren de Praktijkroute Horeca gestart waarin je zonder nog één dag op een schoollocatie te komen een niveau 2 of niveau 3 diploma kunt halen.

Even voorstellen

We stellen graag nieuwe exposanten aan de beursvloer aan je voor:

Zonder excuses meer alcohol drinken in de wintermaanden

Natuurlijk had je al een sterk vermoeden, maar bewezen was het nog niet. Volgens recent onderzoek hebben mensen die in koude, donkere gebieden wonen de neiging om meer alcohol te drinken dan mensen die in zonnigere oorden leven.

Een warme wintertip!

Nu het lekker koud wordt, hebben wij nog een winterse tip: Warme Appelaere.

Inter Scaldes hoogst genoteerde Nederlandse restaurant op La Liste 2019

Restaurant Inter Scaldes uit Kruiningen is het hoogst genoteerde Nederlandse restaurant op de internationale ranglijst van La Liste 2019. In het totaal zien we 20 restaurant uit Nederland op de lijst.

Deelnemers Cooking Battle bekend

Dit jaar organiseert Foodlab Zeeland voor de vijfde keer de populaire Cooking battles: de strijd om de Zeeuwse Mossel Trofee en de Zilte Bokaal.