LMG strategie+creatie

LMG strategie+creatie

Om een idee succesvol te vermarkten, is meer nodig dan creativiteit alleen. Ook de gekozen methodiek en gestelde doelen zijn van essentieel belang om een beslissingsproces positief te beïnvloeden. Daarnaast spelen factoren als vindbaarheid en relevantie een belangrijke rol, in een tijd waar conversies, clicks en likes steeds vaker het resultaat van een campagne bepalen. Kortom, een goed idee is een prima start, maar dan ben je nog maar op de helft.

Lees verder »

VHC Kreko

VHC Kreko

De VHC Kreko Groep is een internationale groothandel voor Horeca en Grootverbruik. Door middel van autonome groei en bescheiden overnames is Kreko b.v. uitgegroeid tot een bedrijf met vestigingen in Moerdijk (hoofdkantoor), Ede, Goes, Hellevoetsluis en Pijnacker.

Lees verder »

Horeca Netwerk

Horeca Netwerk

Het online en offline horeca inspiratieplatform voor ondernemers, chefs, bedrijfsleiders, grossiers, formules en fabrikanten. Met horecanieuws, workshops, events, promoties, recepten en nog veel meer. Vanuit Horeca Netwerk geloven we dat we iedereen voldoende kansen moeten geven om zichzelf te kunnen onderscheiden. We zijn er dan ook van overtuigd dat we door initiatief te nemen en het stimuleren van de onderlinge samenwerking iedereen sterker kunnen maken. Met voldoende informatie en inspiratie, een persoonlijk netwerk, een online platform en fysieke activiteiten voor iedereen die actief is de horeca waar je ook blij van wordt. Kijk voor meer informatie op www.horecanetwerk.nl.

Lees verder »

FoodLab Zeeland

FoodLab Zeeland

FoodLab Zeeland is een organisatienetwerk bestaande uit Culinair, Gastronomisch en Producerend Zeeland. Dat zich richt op een betere afstemming van het Zeeuwse horeca-onderwijs, het oplossen van knelpunten in de arbeidsmarkt van het Zeeuwse bedrijfsleven en profileert het unieke van de regio Zeeland op culinair gebied.

Lees verder »

Scalda

Scalda

Scalda College voor Hotelmanagement en Gastronomie biedt uitdagende, praktijkgerichte opleidingen aan, die in de smaak vallen door de kleinschalige aanpak. Docenten en studenten, iedereen kent elkaar.

Lees verder »

Zeker Zeeuws!

Zeker Zeeuws!

Zeker Zeeuws® Streekproduct is een onafhankelijk erkend streekkeurmerk dat garandeert dat een product écht Zeeuws is. Dat betekent dat het in Zeeland is geteeld, gekweekt, gevist of geproduceerd is met Zeeuwse grondstoffen. Dat is bovendien op een duurzame manier gebeurd, met respect voor milieu, mens en dier.

Lees verder »