VHC Kreko

VHC Kreko

De VHC Kreko Groep is een internationale groothandel voor Horeca en Grootverbruik. Door middel van autonome groei en bescheiden overnames is Kreko b.v. uitgegroeid tot een bedrijf met vestigingen in Moerdijk (hoofdkantoor), Ede, Goes, Hellevoetsluis en Pijnacker.

Lees verder »

Scalda

Scalda

Scalda College voor Hotelmanagement en Gastronomie biedt uitdagende, praktijkgerichte opleidingen aan, die in de smaak vallen door de kleinschalige aanpak. Docenten en studenten, iedereen kent elkaar.

Lees verder »

Food Lab Zeeland

Food Lab Zeeland

FoodLab Zeeland is een organisatienetwerk met aan de ene kant horeca-ondernemers, producenten en leveranciers van het Zeeuwse regionale product, overkoepelende organisaties en kenniscentra en aan de andere kant het VMBO en MBO horeca-onderwijs in Zeeland.

Lees verder »

LMG strategie+creatie

LMG strategie+creatie

Om een idee succesvol te vermarkten, is meer nodig dan creativiteit alleen. Ook de gekozen methodiek en gestelde doelen zijn van essentieel belang om een beslissingsproces positief te beïnvloeden. Daarnaast spelen factoren als vindbaarheid en relevantie een belangrijke rol, in een tijd waar conversies, clicks en likes steeds vaker het resultaat van een campagne bepalen. Kortom, een goed idee is een prima start, maar dan ben je nog maar op de helft.

Lees verder »