header_2020.jpg

Video's

Aftermovie Horecabeurs Goes 2023

Wij willen graag iedereen bedanken voor deze geslaagde editie van Horecabeurs Goes. De exposanten die vanuit heel Nederland, België en zelfs Duitsland naar de beurs zijn gekomen, de vele bezoekers die op de beurs aanwezig waren, Zeker Zeeuws die de sessies mede mogelijk hebben gemaakt, de vrijwilligers en natuurlijk alle sponsoren. Zonder jullie was de beurs nooit zo succesvol geweest!


Aftermovie Horecabeurs Goes 2019

Wij willen graag iedereen bedanken voor deze geslaagde editie van Horecabeurs Goes. De exposanten die vanuit heel Nederland, België en zelfs Duitsland naar de beurs zijn gekomen, de vele bezoekers die op de beurs aanwezig waren, de teams die hebben meegedaan aan de Cooking Battles, de vakjury die tijdens de Cooking Battles hebben gejureerd, FoodLab Zeeland die de Cooking Battles mede mogelijk hebben gemaakt, de vrijwilligers en natuurlijk alle sponsoren. Zonder jullie was de beurs nooit zo succesvol geweest!


FoodLab Zeeland Cooking Battles 2019

Dit jaar organiseerde Foodlab Zeeland tijden Horecabeurs Goes voor de vijfde keer de populaire Cooking battles: de strijd om de Zeeuwse Mossel Trofee en de Zilte Bokaal. Dé horecavakwedstrijden van Zeeland!


FoodExpo Zeeland 2016

Dankzij de bezoekers en de deelnemers is FoodExpo Zeeland een geslaagde beurs geworden. Leveranciers stonden klaar met lekkernijen, de nieuwste apparatuur en sfeervolle inrichting. Leerlingen van het VMBO en het MBO kregen de kans om gerechten klaar te maken voor vakjuryleden tijdens de wedstrijden en werden er verschillende kookdemo's gegeven.


Horecabeurs Goes 2013

Horecabeurs Goes was 4, 5 en 6 maart 2013 weer een groot spektakel. Food Reporter reisde af naar Zeeland om een aantal befaamde koks aan het woord te laten. Daarnaast was er genoeg te zien en te beleven op de beurs zelf. Zo werden er onder andere mooie kookdemo's gegeven op het 'Molteni podium IV'. Al deze belevenissen kun je bekijken in deze compilatievideo.


Edwin Vinke

Edwin Vinke, werkzaam bij restaurant De Kromme Watergang, heeft op de eerste middag van Horecabeurs Goes 2013 een indrukwekkende, interactieve demo gegeven waarin hij zijn "Tartaar van Zeeuws Boerderijkalf met gepocheerde oester, aardpeercrème en schelpjesjus uit de Oosterschelde" presenteerde.


Pure C

Pure C heeft alles uit de kast gehaald om de bezoekers van de Horecabeurs in Goes een kijkje in hun keuken te geven. Syrco Bakker, chefkok bij Pure C, gaf een aantal geheimen prijs tijdens de kookdemo, zoals de bereiding van het gesouffleerde kwarteleitje. Daarnaast vertelt Syrco ook welke koers hij en zijn brigade gaan varen in 2013.