FoodLab Zeeland Cooking Battles 2019

FoodLab Zeeland Cooking Battles 2019

Dit jaar organiseerde Foodlab Zeeland tijden Horecabeurs Goes voor de vijfde keer de populaire Cooking battles: de strijd om de Zeeuwse Mossel Trofee en de Zilte Bokaal. Dé horecavakwedstrijden van Zeeland!


FoodExpo Zeeland 2016

FoodExpo Zeeland 2016

Dankzij de bezoekers en de deelnemers is FoodExpo Zeeland een geslaagde beurs geworden. Leveranciers stonden klaar met lekkernijen, de nieuwste apparatuur en sfeervolle inrichting. Leerlingen van het VMBO en het MBO kregen de kans om gerechten klaar te maken voor vakjuryleden tijdens de wedstrijden en werden er verschillende kookdemo's gegeven.


Horecabeurs Goes 2015

Horecabeurs Goes 2015

Horecabeurs Goes 2015 was een groot succes, we willen alle bezokers, standhouders en leveranciers bedanken voor het mede mogelijk maken van deze dagen. Bekijk hieronder een sfeerimpressie van deze dag.


Horecabeurs Goes 2014

Horecabeurs Goes 2014

Ook Rosanne Louise heeft een kijkje genomen in de Zeelandhallen op dé vakbeurs van Zuidwest-Nederland. In haar blog gaat ze in gesprek met enkele exposanten van Horecabeurs Goes 2014.


Horecabeurs Goes 2013

Horecabeurs Goes 2013

Horecabeurs Goes was 4, 5 en 6 maart 2013 weer een groot spektakel. Food Reporter reisde af naar Zeeland om een aantal befaamde koks aan het woord te laten. Daarnaast was er genoeg te zien en te beleven op de beurs zelf. Zo werden er onder andere mooie kookdemo's gegeven op het 'Molteni podium IV'. Al deze belevenissen kun je bekijken in deze compilatievideo.


Pure C

Pure C

Pure C heeft alles uit de kast gehaald om de bezoekers van de Horecabeurs in Goes een kijkje in hun keuken te geven. Syrco Bakker, chefkok bij Pure C, gaf een aantal geheimen prijs tijdens de kookdemo, zoals de bereiding van het gesouffleerde kwarteleitje. Daarnaast vertelt Syrco ook welke koers hij en zijn brigade gaan varen in 2013.


Edwin Vinke

Edwin Vinke

Edwin Vinke, werkzaam bij restaurant De Kromme Watergang, heeft op de eerste middag van Horecabeurs Goes 2013 een indrukwekkende, interactieve demo gegeven waarin hij zijn "Tartaar van Zeeuws Boerderijkalf met gepocheerde oester, aardpeercrème en schelpjesjus uit de Oosterschelde" presenteerde.