header_2020.jpg

‘Lekker, puur, natuurlijk!’

‘Lekker, puur, natuurlijk!’

Het verhaal van de Appelaere begint in een boomgaard in het Zeeuws-Vlaamse Waterlandkerkje. Al sinds zijn zeventiende teelt Henk Tazelaar hier de lekkerste appels en peren. Na dertig jaar fruit telen is Henk echter toe aan iets nieuws. Hij ziet het helemaal voor zich: harten veroveren met een nieuw product, namelijk troebel appelsap. Henk volgt zijn droom en gaat in zee met een perserij met dezelfde passie voor goede producten. De eerste fles Appelaere wordt in 1995 onthuld. Na de Appelaere volgen de Perelaere, de Sinaasappelaere en ook de Druivelaere. Stuk voor stuk pure kwaliteitssappen, gemaakt van het beste fruit.

Onze fruitsappen zijn uniek van smaak en door het specifieke productieproces van constante kwaliteit. Het moment van plukken is erg belangrijk. Door het fruit aan de boom te laten rijpen, komen er aroma’s en natuurlijk sap vrij. Na de pluk wordt het fruit direct geperst, dat maakt de sappen uniek.

Na inmiddels bijna 28 jaar vertrouwen we nog steeds op onze filosofie ‘lekker, puur, natuurlijk!’. De samenstelling en uitstraling van onze fruitsappen is ook altijd onveranderd gebleven. Duurzaam ondernemen vinden we belangrijk, dat zie je terug in ons productieproces, maar ook in de verpakkingen en het transport. We werken milieubewust met aandacht voor mens en milieu. Restproducten, zoals de pulp dat overblijft na het persen, wordt verwerkt tot vitaminerijke diervoeding. Naast verantwoord produceren, doen we ook graag iets terug voor de maatschappij. We werken met veel plezier samen met re-integratiebedrijven en sociale werkplaatsen. We dragen daarnaast ons steentje graag bij aan diverse goede doelen, sportclubs en verenigingen. Dat is samen gezond ondernemen.

Ben je benieuwd geworden naar onze heerlijke sappen en de rest van ons verhaal? Breng dan zeker een bezoek aan onze stand op de Horecabeurs in Goes!