header_2020.jpg

CULITRUCK; de Drive In edition

CULITRUCK; de Drive In edition

De zomer mag nog niet voorbij zijn zonder dat er eerst een spraakmakend event de revue passeert. Dat was het idee van de Zeeuws Vlaamse ondernemers Aswin Polmann van Bottles Next Door uit Sas van Gent, Bart en Jens Hoogstad van Dockside Bar & Grill eveneens uit Sas van Gent en Patrick Roelands van Jouw Event Partners uit Kloosterzande. Het is dit viertal gelukt om nu toch met de beperkende maatregelen die er zijn iets moois te creëren waar jij kan van gaan genieten.

Bohemian Rhapsody

Als unieke locatie voor dit event is gekozen voor Het Kanaaleiland, in de volksmond bekend als “De Punt”. Deze plek is aan drie zijden omringd door water en wordt van vrijdag 11 t/m zondag 13 september ingericht als de grootste Drive-in bioscoop van Zeeuws Vlaanderen. Het terrein wordt sfeervol ingericht. Je krijgt de film Bohemian Rhapsody te zien vanaf twee XXL ledschermen. In je auto kan je afstemmen op de speciaal hiervoor geregelde FM frequentie. Deze film die over de Britse band Queen met als leadzanger Freddie Mercury gaat, behoeft verder geen uitleg.

Het “inrijden” op zich wordt ook een belevenis. Er is een veelbelovend voorprogramma georganiseerd. Na het inscannen van je ticket bij de entree krijg je bij de tweede stop je bestelde Food and Drinks pakket overhandigd. Je mag deelnemen met maximaal 4 personen in een auto. Je betaalt per auto (niet p/p). Het is uiteraard niet toegestaan om eigen drank en voeding mee te nemen, hierop zal de organisatie toezien.

Tijdens de drive-in bioscoop kan je de drankjes en snacks enkel pinnen. Het is handig om het food and drinks pakket van te voren, tegelijk met je bioscoopticket, te reserveren. Restaurant Dockside Bar & Grill bereidt een speciale home made movie snackbox waarmee je jezelf kan verwennen. Deze zal bestaan uit popcorn met gerookt Zeeuws zeezout en zeewier, peperworst van Brandt en Levie, Aziatische chips (curry & kokos) en marshmallows. Bottles Next Door verzorgt de speciale drankpakketten, waarbij Fortensemble, het Zeeuws-Vlaamse biertje, niet zal ontbreken. Maak via onderstaande website je keuze.

Veiligheid voorop

Er is een fijne samenwerking met zowel de Gemeente Terneuzen, Politie Zeeland als de Veiligheidsregio Zeeland en de verkeersregelaars Zeeuws Vlaanderen ontstaan. De veiligheid geldt voor het terrein maar ook voor het reserveren van je ticket, dat kan via www.culidrivein.nl.

Hierop kan je tevens de benodigde info en tijden van de diverse voorstellingen vinden. Parkeerbegeleiders wijzen je naar je eigen plekje op het terrein, waar het genieten van het uitzicht begint en een speciale verrassing voor jou is voorzien.