Met YAKINIKU® ga je voor een luxueuze zwarte uitstraling en gebruik van de allerbeste materialen. De beste keuze als het gaat om hittebestendigheid en als geen ander bestand tegen alle weersomstandigheden! Uniek aan de YAKINIKU® Kamado is de woodchipper. Met deze onmisbare accessoire kun je eenvoudig rookhout toevoegen zonder het deksel van je Kamado te openen. Zo verlies je geen warmte, ideaal dus!
Naast de Kamado heeft YAKINIKU® een Shichirin ontwikkeld. De Shichirin, ook wel Konro genoemd, wordt in Japan op traditionele wijze gemaakt van Dolomiet- of rivierklei. De Shichirin van YAKINIKU® is gemaakt van keramiek van hoogwaardige kwaliteit, waardoor deze temperaturen tot wel 1000°C kan halen! Het bijzondere aan grillen met de ronde Shichirin is het gezellig samenzitten rondom het vuur. De rechthoekige variant wordt veelvuldig gebruikt door chefs voor het bereiden van kleine, verfijnde gerechten, die meer precisie nodig hebben.
Benieuwd? Kijk snel op yakinikugrill.com