header_2020.jpg

Kies voor flexibiliteit met DELTA Zakelijk

Kies voor flexibiliteit met DELTA Zakelijk

De afgelopen periode heeft bevestigd hoe belangrijk het is als ondernemer flexibel te zijn. Of je nu een freelancer bent of een kleine praktijk aan huis hebt. Het kan van cruciaal bedrijfsbelang zijn je uitgaven snel op de inkomsten te kunnen afstemmen, op afstand goed te kunnen samenwerken of meer zaken online doen. Met het DELTA Flexpakket met Business Pack kies je voor die flexibiliteit. We vertellen je er graag wat meer over, en doen je een scherp introductie-aanbod.

Heb je al een DELTA Flexpakket, probeer ook dan het Business Pack eens gratis uit.
Vraagt jouw type zaak om een maatwerk oplossing? We geven je graag persoonlijk advies.

Jij bepaalt wat je betaalt
Met het DELTA Flexpakket bepaal je zelf wat je aanzet, en wat niet. Wil je later toch wat anders? Dan pas je dat gewoon zelf weer aan. Zonder extra kosten of gedoe. Dat noemen wij internet, tv en bellen zoals jij het wilt. Klik hier om jouw Flexpakket samen te stellen.

Prettige introductie Flexpakket: nu 6 maanden korting én een gratis upgrade
Als je nu een Flexpakket bestelt, ontvang je de eerste zes maanden gratis een upgrade naar de snelheid van 400 Mbps. Kies je ook voor Interactieve TV? Dan kijk je de eerste zes maanden naar ruim 120 tv-zenders. En je krijgt de eerste zes maanden bovendien 20,- per maand korting op je Flexpakket.  

Voor ondernemers: 3 maanden gratis Business Pack (t.w.v. 15,- p/mnd)
Met het Flexpakket kun je ook het Business Pack aanzetten. Hiermee krijg je:

  • Een vast IP-adres
  • 24/7 ondersteuning van onze zakelijke klantenservice
  • 25 Mbps extra upload snelheid
  • 5 Veilig Internet licenties voor uw laptop, telefoon of tablet

We staan voor je klaar
Om het overstappen zo gemakkelijk mogelijk te maken, komen wij het Flexpakket gratis installeren. Meer weten? Neem contact met ons op via 0118 - 22 55 55 of zakelijk@deltafibernederland.nl, we staan voor je klaar!

Vriendelijke groet,

Dennis Bos

Manager DELTA Zakelijk MKB