Locatie & info

Op maandag1 maart en dinsdag 2maart vindt de Horecabeurs Goes plaats in de Zeelandhallen. Alle informatie over desbetreffende locatie, tijd en routebeschrijving kun je hier vinden. Nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 0113 - 700 292.

Locatie Zeelandhallen

Bezoekadres:    Navigatieadres:
Da vinciplein 1    Nobelweg 6
4462 GX Goes    4462 GK Goes

 

Openingstijden

Maandag 1 maart 11:00 19:00 uur
Dinsdag 2 maart : 11:00 19:00 uur

Per auto

Zeelandhallen Goes is gelegen aan de autosnelweg Bergen op Zoom - Vlissingen. Je volgt de A58 richting Goes. Je volgt op het knooppunt de Poel de A256 richting Goes. Vervolgens blijf je rechts aanhouden en neem afslag Goes-Zuid. Bij de rotonde tweede afslag richting Zeelandhallen.

Per openbaar vervoer

Zeelandhallen Goes bevindt zich op loopafstand van het Station Goes. Je bereikt de Zeelandhallen Goes vanaf het Centraal Station te voet in ongeveer 15 minuten. Op Station Goes neem je de uitgang aan de achterkant van het station. Je gaat linksaf tot aan de rotonde, dan neem je de eerste afslag rechts. Helemaal rechtdoor tot aan de volgende rotonde. Volg het fietspad wat daar langsloopt. Voor de fietstunnel neem je het linkerpad. Je bent gearriveerd bij Zeelandhallen Goes.

Overnachten

Op de website van VVV Zeeland staat een totaal overzicht van de locaties om te overnachten in Goes.