LA Streetfood heeft meer dan 1000 bezoekers aan de LA Streetfood stand geïnterviewd op de diverse landelijke beurzen om er achter te komen waarnaar horeca ondernemers op zoek zijn! De 5 belangrijkste redenen deelden ze met ons. 

REDEN 1. Inspiratie

De belangrijkste reden om een horecavakbeurs te bezoeken, blijft inspiratie. En dat is daarom de grootste focus van LA Streetfood op Horecabeurs Goes. "Op 3 hoeken van onze stand laten we met live cooking de laatste trends uit de US en Mexico proeven: Premium Burgers, Gourmet Hotdogs, American BBQ en Mexican Streetfood. Alles compleet met verrassende saus combinaties en internationale toppings!"

REDEN 2. Trends en innovaties voor het zomerseizoen

Op de hoogte zijn van de laatste trends. Voor LA Streetfood is de hotdog. "De hotdog trend staat nu echt op doorbreken. Want de hotdog is de hamburger van de toekomst. Trendy, het werkt snel en je gebruikt dezelfde toppings als op je burger. Erg efficiënt dus. En omdat de hotdog de helft lichter is dan een 180 grams burger, is het ook een perfect lunchgerecht! Vanuit de bain marie even aftikken op je bakplaat of op de grill, en klaar! Proef bij LA Streetfood 6 verschillende hotdogs met meer dan 15 sausen en toppings!"

REDEN 3. Op zoek naar onderscheidende producten

Kopieergedrag van de concurrenten is 1 van de grootste angsten van de Nederlandse horeca ondernemer. Niets is vervelender als je buurman exact dezelfde producten gebruikt. "Daarom importeren wij uit Amerika, Mexico, Ierland en Engeland unieke streetfoodproducten, waarmee wij ons onderscheiden en nog succesvoller worden. Denk bijvoorbeeld aan soft tacos, BBQ sausen uit Chicago en echte Ierse cheddar (dus niet die vreemde plastic plakjes:) Of de enige 100% natuurlijke guacamole van Nederland. Geen rare toevoegingen, puur natuur!"

REDEN 4. Oplossingen voor tekort aan koks

De grootste uitdaging voor de horeca ondernemer in de zomer van 2019 is het tekort aan koks. En een logisch gevolg hiervan, de koks worden duurder... Stonden er voorheen 3 of 4 koks in de keuken, tegenwoordig moeten horeca ondernemers naar een systeem toe waar 1 kok met 2 allround horecamedewerkers in de keuken staat. "Daar zijn innovatieve producten voor nodig, zoals de cheesecakes die wij uit Ierland importeren. Die zijn zo goed, dat iedereen gelooft dat ze die dag vers gebakken zijn! Maar ook een innovatieve kaasmix voor op de nachos, die ervoor zorgt dat de kaas niet te snel hard wordt als het iets te lang in de oven staat. Wel zo handig op een onverwacht drukke dag!"

REDEN 5. Goede veganistische en glutenvrije oplossingen

Ook tijdens Horecabeurs Goes kan goed veganistisch en glutenvrij eten niet ontbreken. LA Streetfood heeft de veganistische Beetroot Butcher Burger. Op basis van rode biet en soja, maar zonder die overdreven bieten smaak. "Een goede bite en super gemakkelijk in het gebruik. En voor de glutenvrije markt hebben wij veel oplossingen, maar het glutenvrije speciaal bier van Ocho Reales is echt uniek. Eindelijk een goede Pilsner, Ale, Porter en Imperial Ale, maar dan glutenvrij. Altijd goed om er een paar klaar te hebben staan in je koeling!"


5 redenen waarom ondernemers een horeca vakbeurs bezoeken