header_2020.jpg

Snel, gemakkelijk en betrouwbaar afrekensysteem met vele mogelijkheden

Snel, gemakkelijk en betrouwbaar afrekensysteem met vele mogelijkheden

Wat dacht u van een handheld met ingebouwde PIN functionaliteit? Of bar- en keukenschermen voor meer rust achter de bar en in de keuken. HeyTom.eu voor online bestellingen, HeyEmma.eu voor QR tafelbestellingen en daarnaast bieden wij ook ons eigen Online Planning systeem.  

2in1 Handheld
Met onze nieuwe 2in1 Handheld en PIN bieden wij u vele voordelen:

  • Eén device in plaats van twee
  • Bespaart het personeel tijd met heen en weer lopen om een pinterminal
  • Dagafsluiting is geautomatiseerd
  • De gast ervaart een betere service

Bar- en keukenschermen
Een praktijk georiënteerd systeem om uw personeel te ondersteunen. Hierdoor kan er meer werk worden verzet, is er minder stress en dus meer aandacht voor de kwaliteit en zo zal uw klanttevredenheid toenemen. Met onze Tableview ziet de manager live de wachttijden en het aantal bonnen en kan zo direct bijsturen en ingrijpen voordat de gast het merkt.

HeyTom.eu & HeyEmma.eu
Online eten bestellen voor take-a-way of bezorging en QR tafel bestellen was nog nooit zo makkelijk. Vang personeelstekorten op door gebruik te maken van QR tafel bestellen. Gasten kunnen zelf bestellen en de flow in bar en keuken zijn gelijk aan opname via de handheld.

Online Planning
Met onze personeelsplanningsapp houdt u eenvoudig de uren bij van uw medewerkers, maakt u gemakkelijk roosters en kunt u de omzet vergelijken met de personeelskosten. Kortom uw alles-in-één oplossing voor personeelsplanning.

Backoffice
Beheer uw complete bedrijfsvoering optimaal, beheer uw kassasysteem en draai rapportages uit vanaf elk device met toegang tot internet.

Unitouch biedt u een totaalconcept aan afrekensystemen voor de horeca.