header_2020.jpg

Bereila FRETUS Fifo dispenserset

Bereila FRETUS Fifo dispenserset

Met de FRETUS Fifo dispenserset biedt Bereila een universele oplossing voor huisgemaakte sauzen en dressings door het gebruiken van hervulbare flessen. De FRETUS Fifo dispenser staat voor een vlotte, hygiënische en constante dosering van sauzen en dressings. 

Ideaal doseren
Hervulbare flessen zijn ideaal voor gebruik voor huisgemaakte sauzen en dressings, en producten die u vanuit een grootverpakking op meerdere plekken wil doseren. Ideaal voor gebruik in de snackbar, restaurantkeuken, sandwich bars en andere locaties waar snacks, salades en broodjes bereid worden. De hervulbare fles is handzaam, doseert eenvoudig en constant en laat zich snel bijvullen of verwisselen. De FRETUS dispenserset voor hervulbare flessen is beschikbaar voor 2, 3 en 4 Fifo-flessen en wordt als complete set geleverd. De Fifo-flessen zijn verkrijgbaar met een inhoud van 592 ml of 710 ml. De Fifo-flessen zijn ook per 6 of 12 aanvullend te bestellen. 

Maximaal gebruiksgemak
De FRETUS Fifo dispenser is eenvoudig, vlot en soepel in de bediening. Met een simpele handbeweging doseert u sauzen zonder fles steeds te moeten knijpen en schudden. De doseer hoeveelheid is standaard 18 ml. Met de optionele plunjerset kunt u de doseerhoeveelheid zelf aanpassen naar 5 en 10 ml. De hervulbare flessen kunnen snel en eenvoudig bijgevuld worden en dat is een groot voordeel van de hervulbare Fifo-fles. 

Opgeruimd en hygiënisch
De FRETUS Fifo dispenseerset heeft de hervulbare flessen een plek op uw buffet of werkblad. Geen rondslingerende flessen meer, maar netjes, schoon en gebruiksklaar in de fraai ogende houder van Bereila. De FRETUS Fifo dispenser is vlot en eenvoudig te reinigen. Hetzelfde geldt voor de Fifo-flessen. Zowel de dispensers als de flessen voldoen aan de NSF criteria. 

Meer informatie vindt je op: www.bereila.nl