header_2020.jpg

Besparen is nog nooit zo belangrijk geweest.

Besparen is nog nooit zo belangrijk geweest.

Besparen is nog nooit zo belangrijk geweest. Niet alleen op energiekosten, maar ook op water-, personeels- en andere bedrijfskosten. Winterhalter kan u daarbij helpen. Hoe?

Krachtig wassysteem
Elke gereedschappenwasmachine uit de UF-serie wordt standaard geleverd met een high performance was­systeem van roestvaststaal: de speciale vorm van de wasarm en de wasdruk van 1 bar staan garant voor een optimaal wasresultaat overal in het interieur van de machine. Daarbij zorgt de variabele wasdrukaanpassing VarioPower ervoor dat de waterdruk wordt aangepast aan de vervuilingsgraad van het vaatwerk. Het resultaat: perfect gewassen gereedschappen en maximale hygiëne.

Zowel de gereedschappenwasmachines als de doorschuifvaatwasmachines zijn optioneel verkrijgbaar met warmteterugwinning uit afzuiglucht. De geïntegreerde Energy(Plus)-functie wint warm­te terug uit de stoom in de machine, waardoor het koude toevoerwater voorverwarmd wordt. Dit zorgt voor een significan­te verlaging van het energieverbruik van ca. 0,1kWh per wasbeurt. Bij het openen van de machine ontsnapt bovendien nauwelijks nog vochtige, warme waterdamp.

Soms is wassen echt hard werk: dan moeten opgedroogde of aangebakken vervuilingen eerst worden ingeweekt. Het stan­daard inweekprogramma van de UF zorgt daarvoor: vóór de ei­genlijke wasbeurt wordt het vaatwerk met tankwater bevochtigd. Zo worden hardnekkige vervuilingen doeltreffend losgeweekt en is omslachtig handmatig voorspoelen niet langer nodig. De optionele korfwagen bij de gereedschappenwasmachine maakt het werk van de medewerker ergonomisch verantwoord. Niet meer tillen van zware mengkommen of presenteerbladen.  Bij de machine wordt de korf eenvoudig van de wagen in de machine geschoven.Perfecte reiniging van de binnenzijde van de gereedschappenwasmachine is met de neerklapbare deur zeer eenvoudig. Alle hoeken en filters zijn goed toegankelijk voor de dagelijkse schoonmaak.

Automatische kap
De automatische kap is een nieuwe optionele functie van de PT-M en PT-L doorschuifvaatwasmachines uit de PT-serie. Geheel ontwikkeld voor een ergonomische bediening door het spoelkeukenpersoneel. De kap wordt eenvoudig gesloten, via het display of via een ergonomisch gepositioneerde drukknopschakelaar. De wasbeurt start dan automatisch. Aan het einde van het programma gaat de kap automatisch omhoog, wat aangeeft dat de wasbeurt beëindigd is. Dit maakt afwassen een feest!

Connected Wash
Laat tijdens de plaatsing van de vaatwasmachine meteen CONNECTED WASH installeren. Dit is geheel kosteloos en biedt alleen maar voordelen. Met de CONNECTED WASH app heeft u altijd toegang tot alle belangrijke gegevens, zoals de status van de machine en het HACCP-logboek. De app geeft aan wanneer het gebruik van de vaatwasmachine geoptimaliseerd kan worden, als bijvoorbeeld de tijd tussen het opstarten en het eerste gebruik te lang is of het wasprogramma te vaak wordt onderbroken.

En u bestelt eenvoudig en snel reinigingsmiddelen wanneer deze op dreigen te raken. 

De kleinste krachtpastser

De GS 630 is de kleinste gereedschappenwasmachine ter wereld. De compacte voorlader levert uitstekende wasresultaten bij Euronorm-korven, bakplaten, GN-containers, dienbladen en vetfilters. Indien nodig kunnen servies en bestek ook in de GS 630 worden gewassen. Zowel in slagerijen als in de visserij levert de kleine gereedschappenwasmachine grootse prestaties. De machine werkt hygiënisch en efficiënt en zorgt voor een aanzienlijke tijdsbesparing.

Aclo Zevenbergen adviseert u graag over uw vaatwasoplossing tijdens Horecabeurs Goes 2023.

Aclo
Korenbloem 38
4761 WC Zevenbergen
Tel. 0168 – 326649 
info@aclo.nl                
www.aclo.nl