header_2020.jpg

Breng de Mediterraanse kust naar Zeeland met Socarrat

Breng de Mediterraanse kust naar Zeeland met Socarrat

Maak kennis met Socarrat, een nieuw bedrijf met een diepgewortelde liefde voor Spanje en de Mediterraanse keuken. Deze passie proef je terug in elk gerecht dat zij met zorg en toewijding bereiden. Socarrat brengt de Mediterraanse smaken van Spanje naar de zonnige Zeeuws-Vlaamse kust, zodat gasten het hele jaar door kunnen genieten van het goede leven.

Bij Socarrat draait alles om het creëren van culinaire ervaring met minimale inspanning. Op 4 en 5 maart heb je de kans om zelf te ervaren hoe zij in een handomdraai de meest verrukkelijke paella's op tafel toveren. Bezoek stand  703, en proef het zelf. De paella's van Socarrat zijn niet alleen een waar feest, maar bieden ook een aangepaste keuze voor elk type gast. Of je nu een liefhebber bent van vis, vlees, vegetarisch of veganistisch geniet, Socarrat heeft voor ieder wat wils.

Bij Socarrat geloven ze sterk in de kracht van verse, kwalitatieve marktproducten, die dienen als essentiële bouwstenen voor hun glutenvrije en bewaarmiddelenvrije paella's. Met oog voor detail en authenticiteit brengen ze de Mediterraanse smaken tot leven in elkehap.

Socarrat is niet alleen een culinaire verwennerij, maar ook dé oplossing voor de vaak onderbezette keuken. Ze bieden de mogelijkheid om op een klein oppervlak een heerlijke maaltijd te serveren voor je gasten.