header_2020.jpg

Brouwerij Rodanum, passie voor bier

Brouwerij Rodanum, passie voor bier

Brouwerij Rodanum. Een uit passie geboren en uit de hand gelopen hobby. En sinds 2015 het bedrijf van Frank Schout. Hij begon met rondleidingen in bierbrouwerij De Halve Maan in Brugge en volgde een opleiding tot zytholoog. Zo kreeg hij de smaak te pakken en begon zijn eigen bieren te brouwen. Batch na batch brouwde hij kleine hoeveelheden. Steeds maar weer zoekend naar nóg beter, nóg lekkerder. En daar was dan uiteindelijk zijn Tripel Jules (2015). Een frisse tripel met een vleugje citrus. Even later volgde de dorstlessende, subtiel gehopte Saison Jane (2017). In 2019 kwam daar de IPA Aquila bij.

Een absolute kick en bevestiging dat Brouwerij Rodanum op de goede weg zit, is de winst van de prestigieuze Dutch Beer Challenge in 2018. In de categorie Blond Tripel won de Tripel Jules goud! Dat is genieten. Geniet mee. Van de bieren én de activiteiten van Brouwerij Rodanum. We organiseren bierproeverijen, workshops en alles wat met bier te maken heeft. Altijd lekker, altijd gezellig!

Brouwerij Rodanum verkoopt zijn bieren door heel Nederland, en in België. Klanten zijn cafés, restaurants, slijterijen, supermarkten, speciaalzaken e.d.

Brouwerij Rodanum , Passie voor bier
Meer informatie info@biertainment.com of www.brouwerijrodanum.com