header_2020.jpg

Buffel Lederwaren Atelier neemt deel aan Horecabeurs Goes

Buffel Lederwaren Atelier neemt deel aan Horecabeurs Goes

Als nieuwkomer op de Horecabeurs Goes willen wij bezoekers kennis laten maken met lederen producten voor de horeca. Een gedekte tafel wordt extra stijlvol met producten van leer. Denk aan placemats, onderzetters, wijnfleshouders, servetringen, besteketui en menukaarthouders van leer. De producten zijn erg slijtvast.

Geen zin meer om in maatwerk bedrijfskleding te investeren? Wij maken lederen schorten en sloven die met een verstelbare riem op maat zijn te maken. Verder zijn ze uit te breiden met houders voor bijvoorbeeld een pda of portemonnee.

Ook voor restyling van uw horecazaak kunt u bij ons terecht. Kies voor het toevoegen van lederen panelen voor bijvoorbeeld uw bar, vitrinekast of ontvangstbalie. Gaat u voor een stoere of juist chique uitstraling? Of zet een lederen pilaar neer met een grote vaas met bloemen. Al onze producten zijn verkrijgbaar in diverse leersoorten en kleuren én zijn te personaliseren met uw beeldmerk, logo of bedrijfsnaam. Interesse? Bezoek onze stand op de beurs (stand 748)!