header_2020.jpg

Crea Laser maakt het persoonlijk

Crea Laser maakt het persoonlijk

Bij Crea Laser moet je soms even op je beurt wachten, maar dat wachten is de moeite meer dan waard! Bij dit kleine en veelzijdige lasersnij- en graveerbedrijf uit Krabbendijke (Zeeland) sta jij, als klant, nog echt centraal.

Ineke van Rossum, het gezicht achter Crea Laser, denkt graag met je mee en besteed veel zorg en aandacht aan het maken en bewerken van jouw producten en/of materialen.

Met haar Epilog Mini 24 lasermachine (werkblad 61 x 30,5 cm) kan zij diverse materialen kwalitatief hoogwaardig snijden, graveren en markeren, zoals bijvoorbeeld hout, glas, leer en (ongecoat) roestvrij staal. Ze voorziet o.a. promotieartikelen, relatiegeschenken en bedrijfskleding van logo’s, afbeeldingen en teksten.

Crea Laser richt zich op de gehele zakelijke markt, maar kan met name veel voor horeca(gerelateerde) bedrijven betekenen. Denk bijvoorbeeld aan het graveren van logo’s (en tevens schenkmaat) op glazen, het personaliseren van menumappen en -kaarthouders en het maken van bewegwijzering. De mogelijkheden zijn eindeloos! Crea Laser levert al maatwerk vanaf 1 stuk, maar ook het laten verwerken van grote orders is geen enkel probleem!

Wil je weten wat Crea Laser voor jou kan betekenen? Bezoek Ineke en haar partner Maarten dan tijdens de Horecabeurs Goes in stand 508. 

Lees meer over Crea Laser