header_2020.jpg

De Groente Bagel! Hip, Trendy en Gezond

De Groente Bagel! Hip, Trendy en Gezond

Spelt Bakkers is bekend van hun “Pain de Mer”. Pain de Mer© is een revolutionair Zeeuws Streekproduct van een hoogwaardige kwaliteit met een unieke smaaksensatie. Pain de Mer© is bereid met gezuiverd zilt zeewater uit Nationaal park de Oosterschelde, bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten zoals tarwemeel, roggebloem, zeesap en kent geen toevoegingen van E-nummers, is lactosevrij en heeft zelfs geen toevoeging van gist.

Alle ingrediënten komen uit een straal van 40 km rondom de bakkerij en kopen ze zelf bij de (hoofdzakelijk) Zeeuwse boeren in.

Nu komt Spelt Bakkers met een geheel vernieuwend groentebrood concept, de Groente Bagel: Hip, Trendy en Gezond! Deze groente bagel is uniek door de hoeveelheid verschillende (verse) groenten die erin verwerkt zit, wat elke bagel zijn eigen smaakvolle kleur geeft. Daarnaast is de bagel gemaakt met natuurdesem en Zeeuws tarwebloem, rijk aan vezels en natuurlijke vitamines, lactosevrij en zonder de toevoeging van E-nummers.

Wil jij deze Groente Bagel proeven en kennis maken met Spelt Bakkers? Ze zijn aanwezig tijdens Horecabeurs Goes 2020 op stand nummer 125.

Lees meer over Spelt Bakkers