header_2020.jpg

De Heeren Willems neemt je mee in de horecatrends van 2024.

De Heeren Willems neemt je mee in de horecatrends van 2024.

Horeca anno 2024 met De Heeren Willems op de 60e Horecabeurs in Goes

Dit jaar belooft opnieuw een spraakmakend evenement te worden op de Horecabeurs in Goes, gepland op 4 en 5 maart. De Heeren Willems | DHWNonfood.nl is er trots op om deel te nemen aan deze 60e editie, waar ze hun laatste innovaties in non-food artikelen aan jou presenteren. Dit jaar hebben ze een zorgvuldige selectie gemaakt van producten die essentieel zijn voor elke horecaonderneming, georganiseerd rondom deze 5 pijlers in 2024: concepten, gastbeleving, duurzaamheid, keuken in het restaurant en onze rol als jouw vaste non-food leverancier.

 

De Sleutel tot Succes

In 2024 ligt de focus op het creëren van bruisende concepten. Op de stand laten ze zien hoe je dit kunt bereiken, met speciale aandacht voor koffie- en theepresentaties. Als meest gedronken drankje in de horeca, is koffie hét product om jouw visitekaartje af te leveren aan jouw gasten. Ontdek onze hippe koffie- en theeconcepten en unieke glaswerkpresentaties, ideaal voor bijvoorbeeld de groeiende cocktailtrend. Ten slotte nemen ze hun gepersonaliseerde servies, glaswerk en bedrijfskleding mee. Gepersonaliseerde items in jouw zaak laten aan je klanten zien dat je net wat extra aandacht steekt in jouw bedrijf. Dit resulteert automatisch in verhoogde naamsbekendheid en betere zichtbaarheid op social media.

De Heeren Willems | DHWNonfood.nl staat bekend als experts op het gebied van personalisatie. Ze adviseren je graag over de mogelijkheden bij de stand.

 

Maak van Elk Bezoek een Ervaring

Een onvergetelijke gastbeleving is onmisbaar. Jouw gasten zijn bereid te betalen voor een totaalervaring die klopt. In onze stand vind je diverse producten die de beleving van jouw gasten naar een hoger niveau tillen. Wist je dat foto’s van cocktails het vaakst geplaatst worden op social media door jouw gasten? Dit is een gratis marketingmogelijkheid die jij kan benutten. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld onze nieuwe cocktailboom. Onze cocktailboom is een op maat gemaakte wow-factor voor jouw cocktails, die gegarandeerd de aandacht van jouw (toekomstige) gasten zal pakken. Daarnaast hebben we ook ons eigen droogijs bij, wat altijd bijdraagt aan een unieke gastbeleving. Laat je bij onze stand voorlichten over de mogelijkheden en het gebruik van droogijs en bekijk direct de verschillende toepassingen. Onze innovatieve tafellampjes, die van kleur veranderen naarmate de wachttijd toeneemt, zijn een slimme oplossing voor het managen van serviceverwachtingen en het verminderen van wachttijdfrustraties. Voorkom irritatie bij jouw klanten en draag bij aan de ultieme gastbeleving.

 

De Norm voor de Toekomst

Duurzaamheid is geen keuze meer, maar een vereiste. Bij De Heeren Willems | DHWNonfood.nl nemen ze dit serieus en bieden ze duurzame oplossingen. Ze nemen de populaire lignine rietjes mee, de enige echte zonder plastic. Ze hebben ook de nieuwste F2D servies bij. F2D staat bekend om hun prachtige items maar ook om hun hoge kwaliteit, wat bijdraagt aan duurzaamheid in jouw zaak. Ten slotte hebben ze ook onze nieuwe gerecyclede kleding voor koks en bediening bij. Lever je gebruikte koksbuis in en draag bij in de recyclingmogelijkheden van jouw bedrijfskleding. Als laatste hebben ze ook hun jaarlijkse inruilactie voor bestek met hoge inruilkortingen op bepaalde merken als je kiest voor Sola uit Nederland. En je oude bestek? Dat wordt gerecycled of hergebruikt in verschillende 3e wereldland projecten.

 

De keuken zichtbaar in jouw restaurant.

De trend van open keukens en betrokkenheid van koks in het restaurant is aan De Heeren Willems niet voorbij gegaan. Een open keuken en satellietstations in het restaurant waar eten wordt bereid dragen bij aan de gastbeleving, maar de gasten zien ook de hygiëne en professionaliteit. Het is daarom essentieel dat jij over de juiste materialen beschikt. Hun stand biedt een scala aan keukenmaterialen, waaronder de apparatuur van Robot Coupe. Of het nu gaat om snijplanken of groot keukenapparatuur, bij ons vind je deskundig advies en de beste producten.

 

Uw Vaste Non-Food Expert: Een Partnerschap voor Succes

Kiezen voor De Heeren Willems | DHWNonfood.nl als jouw vaste non-food leverancier is kiezen voor een partner die jouw horeca-uitdagingen begrijpt. Deze beurs willen we aan jou laten zien waarom wij jouw partner zijn. Wij bieden seizoensafspraken, duurzame disposables en prijsafspraken voor hardlopers. Laat het team van De Heeren Willems jouw verlengstuk zijn van jouw kennis in de horeca. Merk het gemak in contact met ons waarbij expertise, professionaliteit en gezelligheid voorop staat. Ze staan dichtbij onze klant en bieden maatwerk.

 

Bezoek De Heeren Willems op de Horecabeurs

Ze kijken uit naar hun deelname aan de Horecabeurs in Goes en hopen jouw daar te mogen verwelkomen. Kom langs bij hun stand 705 in de Westerschelde hal en realiseer samen met De Heeren Willems jouw horeca-ambities!