header_2020.jpg

De nieuwste generatie softijsmachines

De nieuwste generatie softijsmachines

Begin 2023 introduceerde NISSEI een gloednieuwe lijn softijsmachines. Wat direct opvalt? De zes nieuwe machines zijn allemaal uitgerust met een modern touchscreen. Een innovatie die de softijsverkoop nog makkelijker maakt.  

Het touchscreen op de nieuwe NISSEI softijsmachines zorgt op de eerste plaats voor een snelle bediening. Maar er is meer. Op het scherm kunt u namelijk precies aflezen hoeveel softijs en milkshakes u hebt getapt. Daarnaast geeft de machine een seintje als het tijd is om uw ijsmix te pasteuriseren of op welke datum de machine weer toe is aan een schoonmaakbeurt. Op die manier is de machine altijd gebruiksklaar voor het volgende piekmoment.

De machines met touchscreen komen in verschillende formaten. Voor kleinere ondernemers is er bijvoorbeeld de NA9438 Power T, een tafelmodel softijsmachine. Deze compacte machine past altijd in uw zaak. Op drukke doorstroomlocaties is de nieuwe NA6888 Duo Champion Combi een goede optie. Met deze machine kunnen maar liefst 2 smaken softijs en 5 smaken milkshake worden gemaakt. Dankzij de verschillende modellen heeft NISSEI een passende machine voor iedere locatie.

Bekijk alle NISSEI softijsmachines op www.nissei.nl