header_2020.jpg

De oplossing voor onbemande verkooppunten

De oplossing voor onbemande verkooppunten

De onlangs ontwikkelde 3PointBox is een unieke en makkelijk verplaatsbare totaaloplossing voor onbemande verkooppunten. Uitgevoerd met verkoopautomaten is de unit bijvoorbeeld een 24-uurs winkel op carpoolplaats of camping, een boerderijwinkel aan de weg, een personeelloze verlenging van de openingstijden of een innamepunt voor lege PET-flessen. De mogelijkheden met de modulaire unit zijn eindeloos.

Slimme verkoopautomaten voor verkopen zonder personeel

De 3PointBox kan volledig naar wens worden opgebouwd, zoals de functie, indeling en uitstraling. Passend bij de toepassing is er keuze uit verschillende verkoopautomaten van Zuply, en met of zonder koeling. En omdat de unit opgebouwd is uit stevig en goed isolerend materiaal, is het zelfs in de zomer geen probleem om tot 4°C terug te koelen. Zo blijven producten heerlijk vers. De voorraadstatus hou je ze simpelweg bij met de geïnstalleerde onlineverbinding, terwijl een camera de 3PointBox continu in de gaten houdt. In overleg met de designers van 3PointBox kun je zelfs jouw eigen unieke ontwerp op de buitenkant van de unit laten maken.

Makkelijk te verplaatsen

Door zijn beperkte afmetingen van ca. 2,5 x 2,5 x 2,5m en het leeggewicht van nog geen 830 kilo mag de 3PointBox over de openbare weg vervoerd worden. En omdat er geen wielen onder zitten gelden de speciale regels voor voertuigen niet. Het plaatsen op eigen grond mag zonder bouwvergunning. Voor het plaatsen op de openbare weg is het raadzaam om te informeren bij de plaatselijke gemeente. Met de introductie van deze modulair op te bouwen en makkelijk verplaatsbare 3PointBox is een onbemand verkooppunt voor allerlei branches een erg interessante optie geworden. Zeker nu in tijden van personeelsschaarste.

3pointbox B.V.
De Poort 53
4411 PB Rilland

Tel:                  +31 (0)85 4868318
Email:               info@3pointbox.nl
Website:          www.3pointbox.nl