header_2020.jpg

De uniforme modulaire OFYR buitenkeuken

De uniforme modulaire OFYR buitenkeuken

In 2015 begon OFYR met de lancering van de OFYR Classic kookunit. Het was een enorm succes! Zoveel verschillende gebruikers; van hobbykoks tot professionals hebben de OFYR omarmd. Vanaf die tijd heeft het OFYR team continu nieuwe producten ontwikkeld voor modulaire buitenruimtes. Wat klein begonnen is voor de professionele markt is uitgegroeid tot een volwaardige OFYR PRO-Line.

OFYR PRO-Line
Een verrijdbare kookunit is uitermate praktisch en handig in gebruik bijvoorbeeld door hem te verplaatsen naar terras, tuin of overkapping. De PRO-lijn biedt deze mogelijkheid. Naast de bestaande OFYR Island PRO en Mise en Place Table PRO 135 x 65 is de PRO lijn nu uitgebreid met een compacte versie OFYR Classic Storage PRO kookunit en de kleinere

Mise en Place-tafel PRO 65 x 65.
De houten planken van de Mise en Place Tables PRO zijn opgewaardeerd naar een veel sterkere houtsoort, teakhout. Daarnaast blijft natuurlijk ook de donkergrijze keramische versie beschikbaar. Vanaf begin 2020 worden alle nieuwe en bestaande PRO-line units ook aangeboden in zwart.

Modulaire buitenkeuken in OFYR-stijl: Kamado-tafel PRO
Slowcooking in een kamado oven maar dan uitgevoerd in een OFYR design werktafel? Voor veel professionals is dit een match made in heaven! Het resultaat is de OFYR Kamado-tafel PRO. De tafel heeft dezelfde functies als de andere PRO-lijn producten en vergemakkelijkt het gebruik van meerdere kookapparaten binnen de modulaire buitenruimte. De tafel is verkrijgbaar in Cortenstaal en zwart gecoat staal. Deze Kamado tafel is geschikt voor de Kamado Joe Classic en Big Green Egg Large (geen van beide inbegrepen bij de tafel). Beschikbaar begin 2020.

OFYR is trots op haar Nederlandse design waarbij passie en verbeeldingskracht samenkomen. Zo kan iedereen genieten van de mooie momenten van het leven. Momenten die uitnodigen, inspireren en mensen samenbrengen

Lees meer over OFYR