header_2020.jpg

Disaronno presenteert hun nieuwe product 'Disaronno Velvet' tijdens de Horecabeurs Goes.

Disaronno presenteert hun nieuwe product 'Disaronno Velvet' tijdens de Horecabeurs Goes.

Disaronno, onthult zijn nieuwste cocktailcreatie om de Italiaanse zomer vibes over de hele wereld te brengen. De Disaronno Velvet Batida cocktail wordt gemaakt door Disaronno Velvet en kokoswater in een shaker met ijs te schenken, goed te shaken en in een hoog glas met crushed ijs te strainen.

De nieuwe cocktail is geïnspireerd op Disaronno’s ‘DIS IS OUR SUMMER’-concept, dat erop gericht is de zomer terug te winnen als de jouwe en de beruchte Disaronno dolce vita-levensstijl te geïnspireerd. Dis is our summer concept zal worden gelanceerd in Italië, het VK, België en Nederland met PR-evenementen en social media.

DISARONNO VELVET: THE NEW DOLCEVITA

Disaronno Velvet is, net als bij de reguliere Disaronno fles, te herkennen aan zijn iconische uiterlijk; die stijl, elegantie en moderniteit uitstraalt. Met een unieke witte look laat deze fluweelzachte likeur met zijdezachte smaak je verlangen naar meer. De eigentijdse en unieke likeur is perfect voor liefhebbers van cream likeuren met een intens aroma.

Disaronno Velvet is een cream likeur die ontstaat door de klassieke likeur van dit merk met échte Nederlandse melk te combineren. De kenmerkende smaak van ‘s werelds meest gedronken Italiaanse likeur krijgt onverwachte nuances.

De smaak is zacht en zoet, zoals je van Disaronno gewend bent, maar met romige en zijdezachte lagen door de toevoeging van melk. Disaronno Velvet voegt een nieuwe dimensie toe aan de smaakbeleving van Disaronno Originale; dat over de hele wereld generaties voor zich heeft gewonnen en zijn stempel heeft gedrukt met fluweelzachte tonen.

Ga tijdens de Horecabeurs Goes langs bij standnummer 816 op de drankenboulevard en proef het drankje zelf!

Bron: Disaronnointernational.nl