Edwin Vinke** verrast met kookdemonstratie

Sterren chef-kok Edwin Vinke van De Kromme Watergang** verraste tijdens zijn kookdemonstratie de bezoekers met twee fantastische mosselgerechten.

Sterren chef-kok Edwin Vinke van De Kromme Watergang** verraste tijdens zijn kookdemonstratie de bezoekers met twee fantastische mosselgerechten. Een warm gerecht, maar ook een koud gerecht waarbij mosselen de hoofdrol kregen. Edwin Vinke is eigenaar en chef-kok van 2 sterrenrestaurant De Kromme Watergang.

Naast Edwin Vinke stond het Innovatie Kwartier Podium bol van culinaire presentaties. Zo ging Bram Verwijs in op Shellfish Streetfood, Julia Wald presenteerde Zeewier, Marrianne Ketting gaf haar visie over No Waste, wat te doen met restproducten.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Door je snel en gemakkelijk in te schrijven op onze nieuwsbrief houden wij je regelmatig op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen.

Inschrijven