header_2020.jpg

Een eyecatcher op je terras

Een eyecatcher op je terras

Het is een échte eyecatcher: een loungeset op het terras. Het draagt tevens bij aan de gastbeleving. Een loungeset is dé plek waar gasten kunnen relaxen en gezellig een hapje en een drankje kunnen nuttigen. Maar hoe kies je de juiste loungeset of terras set rekening houdend met factoren als kwaliteit, onderhoud en uitstraling?

Kennismaken met Madino
Een tevreden eindklant, dankzij blije gasten! Dit is iets wat wij van Madino Terrasmeubilair erg belangrijk vinden. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van terrasmeubilair aan recreatiebedrijven, zowel voor bij de accommodaties als op het terras bij de horeca. Speciaal voor deze branche hebben wij ons assortiment ontwikkeld en daarbij zijn factoren als duurzaamheid, comfort en uitstraling erg belangrijk.

Advies
Steeds meer mensen brengen de zomer door in ons mooie land, de seizoenen worden beter en het buitenleven steeds belangrijker. Als ondernemer biedt u uw gasten graag het beste comfort en wilt u de mooiste buitenbeleving creëren. Daarnaast wilt u uw eigen mensen niet te veel bezig laten zijn met onnodig onderhoud. Wij voorzien u graag van vrijblijvend advies om samen tot een mooie oplossing te komen met betrekking tot buitenmeubilair en buitenbeleving.  

Onze producten
Ons assortiment bestaat uit terrassets, loungesets, ligbedden en parasols. Al deze producten zijn geschikt voor de verhuur en recreatief gebruik. Tijdens de horecabeurs in Goes laten we u graag kennismaken met een gedeelte van ons assortiment. We presenteren hier enkele mooie tafels, kleurrijke terrasstoelen, mooie ligbedden en onze weerbestendige Sunbrella loungebank met verwarming. Ons complete assortiment is te bekijken op www.madino.nl.