Restaurants en cafés sluiten hun deuren vaak een extra dag, maar soms zelfs helemaal vanwege een schreeuwend tekort aan gekwalificeerd personeel. In totaal zijn er 30.000 vacatures in de horeca. In Zeeland hebben zelfs 2 restaurants hun deuren moeten sluiten door een personeelstekort.

'Werken in de horeca' plein
Tijdens Horecabeurs Goes wordt er een speciaal 'Werken in de horeca' plein gerealiseerd om direct in gesprek te gaan met potentiele werknemers. De beurs wordt volop bezocht door werkgevers, werknemers en mensen van wie de passie ligt in de horeca. Er is dus geen betere plek om op zoek te gaan naar de perfecte werknemer. 

Presenteer daarom jouw bedrijf op het 'Werken in de horeca' plein. Deelnemen kan al vanaf €500,-. Hiervoor krijgt u een marktkraam van 3 x 0,8 meter op een 6m2 locatie, exclusief elektra. De kosten voor elektra die hier nog bij komen bedragen €138,- voor 3kw. Bij deelname kunt u onbeperkt nieuwsitems aanleveren aan die wij plaatsen op onze website, social media en in onze nieuwsbrief en wij vermelden je gratis op de deelnemerslijsten. 

Bel voor meer informatie naar Febe de Krijger op 0113-700292 of stuur een e-mail via febe@lmg.nl.

Je kan ook via een ingevuld inschrijfformulier direct jouw deelname aan het 'Werken in de Horeca' plein vastleggen.


Eerste banenmarkt tijdens Horecabeurs Goes