header_2020.jpg

Eijsink, jouw partner in automatisering

Eijsink, jouw partner in automatisering

Van kassasystemen tot personeelsplanning, van keuken- en barmanagement tot personeelsplanning en van commissievrij reserveren via Google door middel van ons eigen tafelreserveringssysteem tot bestelzuilen: met onze oplossingen haal jij het beste uit je gastbeleving, team en zaak. booq QR-bestellen is een van onze nieuwste oplossingen: de gastvrije oplossing voor het personeelstekort, met als resultaat meer service en omzet.

Het concept is simpel: gasten scannen een QR-code met hun smartphone en kunnen direct online bestellen. Het is niet nodig een app te installeren, te navigeren naar een website of in te loggen. Geen wachttijd meer voor gasten, meer rust voor je team, en extra flexibiliteit en omzet voor de ondernemer. Én deze digitale medewerker is nooit ziek of op vakantie. Doordat de bestellingen gewoon door de bediening uitgeserveerd worden, kun je nog steeds echt het verschil maken met een vriendelijke glimlach. Scannen, bestellen, betalen en klaar!

Het innovatieve booq QR-bestellen biedt overal ongekend veel nieuwe mogelijkheden: op het terras, in het theater, de snackbar of als roomservice in hotelkamers. Zelfs op plekken waar de personele bezetting voorheen ingewikkeld was, zoals bij strandbedden. Uniek aan onze QR-oplossing is dat deze volledig integreert met je kassa, bar-/keukenschermen, bestelsite, bestelzuil en backoffice. Bovendien zit booq QR-bestellen vol slimme opties waaronder cross- en upselling via pop-ups in het bestelproces, meertaligheid, dark-mode en verschillende betaalmethodes zoals iDEAL, creditcard of boeken op kamer.

Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen betekenen? Kom het ontdekken bij onze stand in de Noordzeehal tijdens de Horecabeurs Goes. Graag tot ziens!

Meer informatie vind je op www.eijsink.nl