header_2020.jpg

Eijsink breidt platform uit met revolutionaire booq SoftPOS en booq Loyalty.

Eijsink breidt platform uit met revolutionaire booq SoftPOS en booq Loyalty.

Eijsink blijft het inhouse-ontwikkelde automatiseringsplatform booq verbeteren. Naast de bekende booq-oplossingen, zoals het POS Kassasysteem en qr-code bestellen en betalen, introduceert het bedrijf nu het innovatieve booq SoftPOS en booq Loyalty.

Met booq SoftPOS verandert een Android smartphone in een volledig geïntegreerd pinapparaat voor contactloos betalen. Hierdoor kun je met één app moeiteloos bestellingen opnemen en afrekenen, zonder te wisselen tussen apps of handmatig bedragen in te voeren. De voordelen omvatten flexibiliteit, kostenbesparing op mobiele pinapparaten, en aantrekkelijke tarieven op basis van gebruik.

booq Loyalty, binnenkort beschikbaar in het booq platform, biedt een uitgebreid loyaliteitsprogramma met punten-spaarsysteem en coupons voor korting en gratis producten. Geautomatiseerde triggers, zoals verjaardagsmails met kortingsacties, helpen ondernemers gasten om te zetten in vaste klanten en de omzet te verhogen. Het systeem bevat een aanpasbare standaardconfiguratie voor een snelle start.

Meer informatie over booq SoftPOS en booq Loyalty is te vinden op de website van Eijsink of ga langs bij standnummer 130 tijdens de Horecabeurs Goes.

 

Bron: Eijsink.nl