Al sinds 1971 is Bereila dé specialist in sausdispensers voor snackbar, fastfoodbedrijf en restaurant. De sausdispensers voor het doseren van warme en koude sauzen zijn van een ongeëvenaarde kwaliteit en duurzaamheid. De systemen laten zich eenvoudig bedienen, reinigen en onderhouden. Behalve handbediende sausdispensers biedt Bereila automatische doseersystemen aan, evenals aanverwante producten voor de fastfoodsector. Naast een breed gamma aan eigen producten is Bereila gespecialiseerd in de ontwikkeling en vervaardiging van klantspecifieke sausdispensers en doseeroplossingen en mag een groot aantal Europese gerenommeerde food producenten tot haar afnemers rekenen.

Bereila Sauzenbar
De originele Bereila Sauzenbar is al vele jaren een van de meest toegepaste systemen voor het doseren van koude en warme sauzen. Nadat de verwarmde Sauzenbar van Bereila eerder voorzien werd van de nieuwe hoogwaardige NEOdis dispensers (met drie jaar garantie), is nu ook het bain-marie systeem grondig vernieuwd. De Sauzenbar wordt in het vervolg uitgevoerd met een elektronische temperatuurregeling.

De nieuwe digitale besturingsunit zorgt voor een nog betere temperatuurcontrole van het bain-marie systeem. De watertemperatuur is instelbaar binnen een bereik van 30-90 graden. In samenhang met de unieke zwarte containers zorgt deze perfecte temperatuurregeling ervoor dat sauzen goed op smaak blijven en niet aankoeken. De Sauzenbar is daarmee weer helemaal bij de tijd en onveranderd eenvoudig te bedienen. De nieuwe Bereila verwarmde Sauzenbar is inmiddels uit voorraad leverbaar. 

De FRETUS set
De FRETUS set biedt een perfecte doseeroplossing voor het gebruik van tubes. Met de Fretus pomp wordt de tube maximaal geledigd. Eindeloos schudden en knijpen hoort tot het verleden want het doseren met de FRETUS gaat vlot, werkt prettig en bespaart tijd. Met de FRETUS pompt u bovendien steeds een constante portiegrootte.

Geen overdosering, geen verspilling, en dit leidt direct tot een hogere opbrengst! Uiteraard biedt de FRETUS set een maximale hygiëne: het reinigen is een fluitje van een cent. Het zijn precies de zaken die er toe doen! De FRETUS set is beschikbaar voor 2, 3 en 4 tubeflessen en wordt als complete set geleverd. Het concept is inmiddels uit voorraad leverbaar voor de saustubes van Oliehoorn, Remia en Zaanse. 


Bereila, onbetwist uw sausdispenser-specialist!