header_2020.jpg

EveryOffice Recreatie – Eén leverancier voor al jouw hard- en software voor horeca & recreatie.

EveryOffice Recreatie – Eén leverancier voor al jouw hard- en software voor horeca & recreatie.

Meer tijd overhouden voor gastheerschap? Met de hard- en software oplossingen van EveryOffice recreatie werk je efficiënter en houd je meer tijd over voor de gast. Niet alleen in de horeca, maar binnen het hele recreatiebedrijf.

Wij zijn uniek in de recreatiebranche, omdat wij alle gebruikte software binnen jouw bedrijf kunnen terugbrengen naar één systeem. Samen met de volledige integratie van onze hardware producten heb je zo één aanspreekpunt voor het gehele proces binnen jouw organisatie. Van self-service horecasysteem tot boekingssoftware, van toegangsbeheer tot kloksysteem en van personeelsplanning tot bestelzuilen; met onze hard- en software oplossingen haal je het beste uit jouw bedrijf.

In de horeca moet alles als een geoliede machine verlopen. Met tafelplattegronden, mobiele kassa’s en touchscreens in de keuken worden de bestellingen extra efficiënt verwerkt. Jouw gasten kunnen online een tafeltje reserveren en direct betalen. Via het online dashboard blijf je op de hoogte van alle resultaten.

Heeft jouw bedrijf meerdere faciliteiten? Met pasjes, tags en polsbandjes met RFID technologie betaald jouw gast eenvoudig per minuut, per keer of op saldo. Zo regel je niet alleen de betaling in de horeca, maar ook de toegang tot het zwembad, betaling en aansturing van douches, wasmachines, tapwaterpunten en meer. De gast kan online in de persoonlijk mijnomgeving opwaarderen, reserveren en afrekenen.

Met dezelfde passen en tags heb je meer controle over de toegang en afsluiting van alle deuren en doorgangen op jouw bedrijf. Onze elektronische sloten zijn direct verbonden met EveryOffice. Hierdoor heb je online zicht op alle gegevens en bepaal je eenvoudig wie toegang heeft tot welke ruimte.

Heeft jouw bedrijf accommodaties? De combinatie van elektronische sloten met onze reserveringssoftware maakt een receptieloze check-in mogelijk. Hierbij wordt zelfs de slagboom bij de entree of parkeerplaats automatisch geopend door middel van kentekenherkenning.

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Bezoek onze stand op Horecabeurs Goes.
Lees meer over EveryOffice