Voor optimale koffiebeleving heeft Mocca d'Or een compleet nieuw koffieconcept ontwikkeld onder de naam FAZENDA - specialty coffee. Mocca d'Or selecteert voor Fazenda enkel groene koffie die een cuppingscore hebben gekregen van 85 punten of meer. Om de titel Specialty Coffee te mogen dragen, moet de koffie sterk aromatisch (Highly Aromatic) zijn, en dat is de koffie van Fazenda! De lijn is samengesteld met de hulp van inhouse Barista en de op één na beste koffieproever van de wereld Niels te Vaanhold. Niels is een koffiekenner in hart en nieren, hij pakte recent het zilver op het World Cup Tasters Championship 2018 in Brazilië! 

Het Fazenda assortiment bestaat uit een zestal verschillende espressokoffies en tenminste twee wisselende filterkoffies. Voor de wisselende koffie geldt: op is op, maar het mooie is dat er direct weer een nieuwe koffie beschikbaar is.

Fazenda - Specialty Coffee is geschikt voor de betere koffie- en theespeciaalzaken en horecagelegenheden waar het bereiden van excellente kwaliteitskoffie een visitekaartje van de zaak is en waar passie voor en kennis van het koffieproduct hoog in het vaandel staat.

Mocca d'Or staat bekend als kwaliteitskoffiebrander. Alle koffiesoorten worden extra langzaam geroosterd volgens het Slowroast principe. Het kost iets meer tijd, maar de smaak en het aroma komen zo wel het beste tot hun recht.


Fazenda - specialty coffee by Mocca d'Or