Uitnodiging Food Lab Zeeland Netwerkbijeenkomst
Netwerkbijeenkomst op Food Expo te Goes op 7 maart 2016
Food Lab Zeeland organiseert een netwerkevent voor partners van Food Lab Zeeland en persoonlijk genodigden en wel op de maandag van de Food Expo in de Zeelandhallen in Goes!
Dit netwerkevent is op maandag 7 maart 2016 van 14.30 tot 18.30 uur. In de Zeelandhallen te Goes heeft het Food Lab Zeeland Paviljoen een prominente plaats vlakbij de ingang.
PROGRAMMA
14.30 uur
Welkom op het netwerkplein, bezoek aan de beurs, kijkje bij de kookwedstrijd leermeesters /leerlingen voor de Zeeuwse Mosseltrofee 2016
De deelnemers zijn: Restaurant de Hoefslag, Bosch en Duin; Pure C, Cadzand; De Gevangentoren, Vlissingen; het Geheim van Edam, Edam; Katseveer, Wilhelminadorp
15.00 uur
Kookdemo’s door Jeroen van Ooijen van Gastronomixs met als thema “Creatieve sessie”.
15.30 uur
Kookdemo’s van Eric van Bochove van ’t Vlasbloemeken te Koewacht, Martijn van de Woestijne van Soif te Vlissingen, Leon Pronk van ’t Arsenaal te Terneuzen, Joram Goedhart van De Gevangentoren te Vlissingen, bijgestaan door de studenten van de Gespecialiseerd koksopleiding.
16.00 uur
Netwerkborrel omlijst met akoestische muziek van Lace & Cotton en overheerlijke hapjes verzorgd door de gespecialiseerd koks van Scalda
16.30 uur
Prijsuitreiking wedstrijd leermeesters/leerlingen: wie wint de Zeeuwse Mosseltrofee 2016?
17.00 uur
Junior kampioenschap Oestersteken voor VMBO-leerlingen, georganiseerd door ZAZ
18.30 uur
Einde netwerkborrel
U kunt zich aanmelden voor dit event door een reply op deze mail!
(foodlabzeeland@scalda.nl)Vermeld uw naam, uw functie en uw bedrijf aub.
Graag tot ziens op 7 maart 2016! #FoodLabZeeland
Natuurlijk kunt u dit event combineren met uw bezoek aan de beurs. Meer info over de beurs: www.foodexpo.nl
Unieke code: 5627845