header_2020.jpg

Cooking battles: Een geslaagde jubileumeditie!

Cooking battles: Een geslaagde jubileumeditie!

Een groot kookeiland, mooi gedekte tafels, enthousiaste deelnemers en een vakjury. De Cooking Battles kunnen je niet ontgaan zijn tijdens de beursdagen. Terwijl de teams in de keuken druk bezig zijn met het bereiden van overheerlijke gerechten, leggen de gastheren en vrouwen hun gasten in de watten. 

Maandag werd er gestreden om "De Zeeuwse Mossel Trofee". Deze strijd is gewonnen door Pure C uit Cadzand. De Persprijs is gewonnen door Restaurant Valenzia uit Eindhoven en de prijs voor de beste gastheer/gastvrouw ging naar Blueness uit Cadzand-Bad. 

Dinsdag won ROC van Amsterdam "de Zilte Bokaal". Tijdens deze strijd ging het niet alleen om de kookkunsten maar ook om het gastheerschap. De prijs voor het beste keukenteam werd eveneens gewonnen door ROC van Amsterdam. De prijs voor beste bedieningsteam ging naar Hotelschool Ter Duinen uit België. Beste wijn-spijscombinatie werd gewonnen door het Scalda College. De prijs voor beste team ‘styling’ werd gewonnen door het team van Zoomvliet college. De aanmoedigingsprijs ging naar het Arcus College.