header_2020.jpg

Bewust eten met kwaliteitsgarantie

Bewust eten met kwaliteitsgarantie

De markt is continu in ontwikkeling. Steeds meer mensen vinden de puurheid en duurzaamheid van producten belangrijk. Wil jij ook bewust eten, zonder in te leveren op kwaliteit… Foodvision Nederland BV snapt dat. Daarom heeft Foodvision Nederland BV het doel gesteld om vers-concepten te ontwikkelen met producteigen smaak, zonder e-nummers en waar mogelijk biologisch, met respect voor onze natuur, het milieu en dieren.

De visie van Foodvision Nederland BV is kort en duidelijk: Bewust eten met kwaliteitsgarantie

Met grote zorgvuldigheid, biologisch en zonder toevoegingen worden onze producten geproduceerd. Voor de bewuste fijnproever: Kwaliteit voor op brood, bij de lunch of bij de borrel. Brood-, toastsalades, hummus, tapenades en (dip-) sauzen vormen het gevarieerde assortiment van Foodvision Nederland BV. De volle smaken van de pure ingrediënten staan hierbij centraal. Door niet te kiezen voor (kunstmatige) conserveer, smaak, kleur en andere hulpstoffen, hebben de producten een natuurlijke, producteigen smaak en kleur.

Kiest u voor de smaakvolle, e-nummervrije brood- & toastsalades van ons huismerk Sansé of zullen we samen een salade, hummus, tapenade of saus creëren met een eigen smaak en uitstraling? Wij denken graag met u mee. Welke spread past het beste in uw schap? Uw look & feel verwerken in een eigen product, met een verpakking en etiket die aansluiten bij uw visie? Wij gaan hierover graag met u in gesprek. 

Naast de smaak en het toepassen van pure grondstoffen en ingrediënten voor onze producten, is ook duurzaamheid een belangrijk aandachtspunt. De impact op de wereld, energieneutraal en gezond zijn dan ook kernwoorden van onze visie.

Vraag een tastingbox aan op info@foodvisionnederland.nl

Voor meer informatie over Foodvision Nederland: www.foodvisionnederland.nl