Gelukkig nieuwjaar!

Gelukkig nieuwjaar!

Eerst willen we je een fantastisch nieuwjaar wensen! En hopelijk een smaakvol 2020. 

Januari is de maand waar mensen over het algemeen graag 'opnieuw' beginnen. Vaak gaat dat gepaard met goede voornemens zoals meer sporten, gezonder eten of afvallen. Maar je hebt ook challenges! Zoals de vegetarische maand, waarin je wordt uitgedaagd om een hele maand geen vlees, vis of gevogelte te eten. Sommige mensen gaan vaak een stapje verder en kiezen voor Veganuary. Hier kies je ervoor om een hele maand geen producten die voortkomen uit dieren te eten. Zoals bijvoorbeeld; vlees, vis, gevogelte. Maar ook geen eieren, zuivel en honing. 

Maar januari staat ook voor 'dry january'. Een hele maand geen alcohol, om je lichaam een 'detox' te geven.  

Of je nu wel of niet mee doet aan een challenge, wel of geen goede voornemens hebt, wij vinden het allemaal goed en hopen natuurlijk dat je een prachtig jaar gaat hebben. 

Omdat een nieuw jaar ook gelijk staat aan nieuwe doelen, willen we je nog wel even vertellen dat je nog steeds mee kunt doen aan de Horecabeurs Goes 2020! Op 9 en 10 maart kun je horecaliefhebbers en horecaproffesionals ontmoeten in de Zeelandhallen in Goes en er zijn nog plaatsen vrij voor deelname als exposant. Het is de plek om je netwerk in Zeeland omtrent horeca te vergroten! Twijfel niet langer en neem contact met ons op, zo kunnen we je helpen met de allermooiste optie voor jouw bedrijf!