header_2020.jpg

Geselecteerd met passie”

Geselecteerd met passie”

BRUVINO importeert rechtstreeks van wijnproducenten uit Europa. Een stukje duurzaamheid dus want waarom zou je het van ver halen als de mooiste wijngebieden binnen handbereik liggen!

Geselecteerd met passie, zowel bij onszelf tijdens het proeven, als bij de wijnmaker. Want passie voor het vak is wat een wijn groot kan maken. Eigenlijk is dat hét belangrijkste ingrediënt. Maatwerk in plaats van massaproductie. Aandacht en liefde in plaats van industriële productie. Handmade wijnen, daar zijn we steeds naar op zoek voor onze klanten.

De wijnen van BRUVINO komen uit Oostenrijk, Spanje en Portugal maar de focus ligt op Frankrijk en Italië. Regelmatig zijn we dus ook in deze landen te vinden om nieuwe wijnen te zoeken en ook voor de contacten met de wijnmakers. We zijn gespecialiseerd in het Loire-gebied Frankrijk, dat is zo’n enorm groot wijngebied met een zeer grote diversiteit aan wijnen en ook druivensoorten. We hebben direct contact met de wijnboeren en de lijnen zijn daardoor zeer kort. BRUVINO levert aan diverse horecazaken en wijnwinkels in Zuidwest Nederland. Veel wijnen dragen het BRUVINO import logo. Ze zijn daarmee uniek voor de Nederlandse markt. Als horeca-ondernemer kan u zich met deze wijnen op uw wijnkaart onderscheiden.

BRUVINO vertelt u het verhaal van de wijnmaker, we proberen de passie die deze mensen hebben voor hun product op u over te brengen. Het zijn vaak vele generaties wijnmakers die het allerbeste willen halen uit hun druiven van hun grond. De wijnboeren komen zelfs naar Nederland bij u in uw horecazaak om uw gasten te woord te staan. Ze vertellen trots over hun producten, zijn trots dat hun wijnen in Nederland gedronken worden. Europese wijnmakers gaan gelukkig steeds meer milieubewust produceren. BIO of HVE gecertificeerde productie krijgt bij ons daarom vaak de voorkeur boven traditionele wijnbouw. Al staat de kwaliteit van de wijnen natuurlijk altijd voorop.

Met meer dan 100 wijnen op voorraad kunnen wij uw wijnkaart geheel verzorgen. Van ‘open’ wijnen tot kaartwijnen in elke gewenste prijsklasse. We verzorgen uw wijnarrangementen en houden desgewenst wijnproeverijen bij u in de zaak. Kom langs in onze stand op de Horecabeurs Goes om kennis met ons te maken onder het genot van een heerlijk glas wijn. BRUVINO is ruim twee jaar geleden opgericht door Alex Diddens na een volkomen uit de hand gelopen hobby en een levenslange passie voor lekker eten en drinken.

Vóór BRUVINO was Alex werkzaam in de food-business. Vele jaren als kok en als chef-kok in diverse keukens gewerkt en als productontwikkelaar bij een van de grootste groentebedrijven van Nederland. De affiniteit met koken en kennis van recepturen en gerechten komt natuurlijk bijzonder goed van pas in het ‘pairen’ van wijn met gerechten.

Graag komen wij op de Horecabeurs Goes in contact met net zo enthousiaste ondernemers die de passie voor lekkere wijn met ons delen!