header_2020.jpg

Groen licht voor Contacta.nl op 3 tot en met 5 november

Groen licht voor Contacta.nl op 3 tot en met 5 november

Nu het Nederlandse kabinet besloten heeft dat per 1 juli zakelijke evenementen weer doorgang kunnen vinden, staat het licht definitief op groen voor Contacta.nl. Het evenement staat gepland op 3 t/m 5 november in de Zeelandhallen Goes. In de persconferentie van 1 juli werd duidelijk dat zolang men onderling anderhalve meter afstand kan houden, er voor bijeenkomsten geen maximumaantal bezoekers geldt. Organisator LMG strategie+creatie en de Zeelandhallen kunnen voldoen aan de vereiste maatregelen, met inachtneming van alle geldende regels.

LMG heeft anderhalve-meter-protocollen klaarstaan en de voorbereidingen getroffen om, in samenwerking met de gemeente Goes, anderhalve meter afstand te waarborgen. De versoepelingen vanuit de landelijke overheid bieden goede perspectief om het Zeeuwse bedrijfsleven op een verantwoorde wijze bij elkaar te brengen en met elkaar te verbinden. Bedrijven en bezoekers verwachten ruimte. Binnen de Zeelandhallen is dit volop aanwezig. In totaal is 10.000 vierkante meter compleet flexibel in te richten.

LMG voelt zich gesteund door de positieve inbreng van de partners. Met 10 jaar ervaring als organisator van Contacta.nl heeft LMG de expertise en technische mogelijkheden, zoals een reserveringssysteem en bezoekersdata, om in de huidige omstandigheden een professioneel evenement te organiseren. Bezoekers zijn al gewend om zich online aan te melden voor het evenement. Dit systeem wordt uitgebreid zodat het past bij het protocol voor zakelijke bijeenkomsten. Een flink aantal bedrijven hebben zich al gemeld om te exposeren tijdens Contacta.nl 2020. Volgende week start het inschrijven voor standruimte. Door de geldende maatregelen is beschikbare standruimte echter wel beperkt. 

Om Contacta.nl 2020 succesvol te laten verlopen gaat LMG graag in gesprek met ondernemers en organisaties uit de regio. Contacta.nl wil het Zeeuwse bedrijfsleven op een passende manier samenbrengen en zo met het evenement de regionale economie een impuls geven.