header_2020.jpg

Heb jij ook zin om weer te knallen komend seizoen?

Heb jij ook zin om weer te knallen komend seizoen?

Het zomerseizoen staat weer voor de deur! Vanaf het voorjaar wordt het lekker druk in onze mooie provincies. Er zullen weer veel mensen in Nederland blijven voor hun vakanties, wat zal zorgen voor veel horeca bezoekers. Dit is dus de uitgelezen kans om ervoor te zorgen dat alles er strak bij staat in jouw organisatie. Uiteraard is het team van de Heeren Willems/ DHW-NonFood er voor jou om je daarbij te ondersteunen!

 Wij zijn de beste non-food horecagroothandel voor al jouw tabletop producten, keukenmaterialen en stekkerklare keukenapparatuur. Ons team is het verlengstuk van de creativiteit van de kok of horecaondernemer. De veelzijdigheid van onze merken kunnen voor al je vraagstukken een oplossing bieden. Heb jij een specifiek product waar je naar op zoek bent? Of kan je niet kiezen wat de beste optie is voor jou? Wij houden van een uitdaging en geven iedere klant de persoonlijke aandacht die ze verdienen. Maatwerk en een scherpe prijs zorgen ervoor dat onze klanten tevreden en zorgeloos aan de slag kunnen.

Je kan ons dit jaar natuurlijk weer vinden op de Horecabeurs in Goes. Ons team presenteert de nieuwste tabletop trends, hippe serviezen, bestekinruilacties, mooie tafelverlichting, bedrijfskleding en nog veel meer. Zo vind je bij ons dit jaar bijvoorbeeld ook de beste plasticvrije rietjes. Met onze prachtige producten en advies sta jij garant voor een geweldig seizoen! Kom jij bij onze stand kijken in de Westerscheldehal? Volg ons alvast op Facebook voor een impressie van wat je te zien krijgt op de beurs!