header_2020.jpg

Inspireren met softijs

Inspireren met softijs

Softijs is niet alleen lekker, maar ook een product met een hoog rendement. Met bijzondere softijscreaties zorgt u makkelijk voor een extra hogere marge. Nic Nederland doet er daarom alles aan om ondernemers te inspireren met softijs.

In het assortiment van Nic is alles te vinden wat nodig is voor het verkopen van softijs. Van de lekkerste softijsmixen en milkshakesiropen tot ijshoorntjes, toppings en disposables. Maar de service van Nic gaat nog verder.

Bij Nic weet men als geen ander hoe belangrijk het is om de consument blijvend te verrassen. Daarom brengt Nic ieder kwartaal het softijs-inspiratiemagazine Serious Fun uit. In dit magazine vindt u volop tips voor het maken van originele softijsjes.

Gaat u aan de slag met deze ideeën? Dan kunt u op nicice.nl kosteloos diverse promotiematerialen downloaden. Als u een Nic recept hebt gemaakt, beschikt u dus direct over een bijpassende poster of social media post om het ijs onder de aandacht te brengen.

Voor nog meer softijs-inspiratie organiseert Nic ook regelmatig workshops. Zo staan er binnenkort een workshop Softijsinspiratie voorjaar en een workshop Luxe IJscoupes en Milkshakes op de planning. In deze workshops leert u hoe u op een eenvoudige en snelle wijze zorgt voor een extra verwenmoment mét een hoge kassa-aanslag.

Meer weten over onze workshops of op zoek naar softijs-inspiratie? Kijk op www.nicice.nl