'Maak het verschil'

Van 10 t/m 12 maart 2014 werd de 51e editie gehouden van Horecabeurs Goes. Toeleveranciers voor de horeca presenteerden zich met de nieuwste trends, heerlijke gerechten, verse producten en modernste apparatuur en technologie.

'Maak het verschil'
Van 10 t/m 12 maart 2014 werd de 51e editie gehouden van Horecabeurs Goes. Toeleveranciers voor de horeca presenteerden zich met de nieuwste trends, heerlijke gerechten, verse producten en modernste apparatuur en technologie. 

Als horecaondernemer beweeg je mee met de ontwikkelingen in de maatschappij. Zo was er volop aandacht voor lokaal geproduceerde ingrediënten en streekproducten. Maar ook veranderingen in de mogelijkheden online bieden vele kansen. Door samen met klanten, concurrenten of branchevreemde partijen te werken, kunnen de mooiste creatieve vormen van vernieuwing ontstaan.

ZieZeeland heeft hier verslag van uitgebracht. Lees meer...

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Door je snel en gemakkelijk in te schrijven op onze nieuwsbrief houden wij je regelmatig op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen.

Inschrijven