header_2020.jpg

Niet voor niets het meest bekroonde bestelwagenmerk van Nederland

Niet voor niets het meest bekroonde bestelwagenmerk van Nederland

De bedrijfswagens van Citroën Van Beek maken met succes elke klus efficiënter, makkelijker én comfortabeler. En dat gaat niet voorbij aan de experts in de branche. Zo is onze Jumpy recent nog verkozen tot “Bestelauto van het jaar 2020”. De belangrijkste prijs in de Nederlandse bedrijfswagenwereld is toegekend aan de succesvolle Citroën vanwege de perfecte mix van sterke eigenschappen.

Onze specialisten laten je graag zien dat we voor iedere ondernemer uit de foodbranche maatwerk kunnen leveren, dus het perfect bedrijfsvoertuig in ons gamma hebben.  Speciaal voor de Horecabeurs toont mobiliteitspartner Van Beek een tot koelwagen omgebouwde Citroën Jumpy. Bijzonder is daarnaast dat onze gewaardeerde relatie Floor Trading dit jaar met de Berlingo Van (International Van of the year 2019) op onze stand staat.

Floor Trading produceert de lekkerste nootmelanges en is innovatief op het gebied van hartige snacks. De focus van hen ligt op de ontwikkeling en productie van vegan, glutenvrij, trendy, low fat en vooral erg lekkere crackers. Ze hebben een breed scala aan innovatieve producten zoals crackers op basis van zeewier, groentensnacks en verrassende rijstcrackers. Wereldwijd beleverd Floor Trading de horeca, speciaalzaken en retailformules onder de merknaam ‘’it’s all Florious’’. Met de eigen Floor-winkels in Middelburg en Goes testen zij hun mooie producten en mogen ze zich benoemen tot de beste foodspecialiteiten winkels van Nederland. Kom onze innovatieve producten proeven op de horecabeurs in Goes!

Lees meer over Citroën van Beek

Lees mee over Floor Trading