Tijdens de Horecabeurs zijn veel bedrijven aanwezig, zoals onder andere Odenwald Organic Bakery.

"Als nieuwkomer op Horecabeurs Goes willen wij de bezoekers laten kennismaken met het breedste bake off assortiment biologisch brood (gemaakt van 100% biologische ingrediënten Skal 1453),  brownies, cookies, muffins en glutenvrije (niet bio) broodproducten en zoetwaren.

Sinds 1992 staat Odenwald Organic bakery garant voor Authentiek, ambachtelijk, smaakvol, puur en eerlijk. Dat maakt onze producten zo gewild bij de horeca ondernemer die zich wilt onderscheiden en die duurzaam en verantwoord hoog in het vaandel heeft staan. Daarnaast kiest hij voor het gemak van bake off producten zodat derving minimaal is en u uw voorraad onder controle heeft. De meeste van onze producten zijn zowel via de landelijke als ook via de regionale groothandel verkrijgbaar. 

Kortom een mooi en breed assortiment waarbij kwaliteit en smaak voorop staan, waarmee u zich kunt onderscheiden en vooral uw gasten op een aangename wijze kunt verrassen. Wij van Odenwald staan graag voor u klaar en denken met u mee. Bezoek daarom onze stand (Stand 501) en kom kijken en vooral proeven en laat u verrassen

Sinds 1992 staat Odenwald Organic bakery garant voor Authentiek, ambachtelijk, smaakvol, puur en eerlijk. Dat maakt onze producten zo gewild bij de horeca ondernemer die zich wilt onderscheiden en die duurzaam en verantwoord hoog in het vaandel heeft staan. Daarnaast kiest hij voor het gemak van bake off producten zodat derving minimaal is en u uw voorraad onder controle heeft. De meeste van onze producten zijn zowel via de landelijke als ook via de regionale groothandel verkrijgbaar. (Informeer bij onze accountmanagers naar de mogelijkheden.)

Kortom een mooi en breed assortiment waarbij kwaliteit en smaak voorop staan, waarmee u zich kunt onderscheiden en vooral uw gasten op een aangename wijze kunt verrassen.

Wij van Odenwald staan graag voor u klaar en denken met u mee. Bezoek daarom onze stand (Stand 501) en kom kijken en vooral proeven en laat u verrassen!"


Nieuwkomer nieuws