header_2020.jpg

NOVOMATIC Exploitatie geeft ondernemers een steuntje in de rug

 “Corona, Game Over! Horeca, Game On!” – Met dit thema presenteert NOVOMATIC Exploitatie zich 14 en 15 maart op Horecabeurs Goes. Bezoek ons op stand 132, en ontdek hoe u kunt winnen met een goed renderende speelautomaat in uw zaak!

Na twee buitengewoon moeilijke jaren, lijkt het erop dat de horeca eindelijk de weg omhoog weer gaat vinden. En NOVOMATIC Exploitatie, met een klantenbestand van zo’n 2.000 horecaondernemers, weet als geen ander dat u wel een steuntje in de rug kunt gebruiken. Hier kunnen wij u bij helpen! Een speelautomaat in uw zaak biedt uw klanten extra beleving, en u plukt de vruchten van de opbrengt. En hier hoeft u bijna niets voor te doen!

Een speelautomaat op uw locatie vergt geen investeringen van uw kant. Wij helpen u bij het aanvragen van de juiste vergunningen en plaatsen een speelautomaat die onze productspecialisten het meest kansrijk vinden voor uw specifieke situatie. Daarna zorgt u dat de speelautomaat bespeelbaar is als uw zaak open is, en wij verzorgen de technische ondersteuning, onderhoud en eventuele ruilingen. En de opbrengst? Die delen we!

NOVOMATIC Exploitatie NL is de grootste speelautomatenexploitant van Nederland. Met een landelijk dekkend servicenetwerk zijn wij actief van Zeeland tot Groningen en van Noord-Holland tot Limburg. Als onderdeel van een grote internationale speler met wereldwijd de modernste technologie en eigen casino’s, productontwikkeling, assemblage en groothandel, zijn wij in staat om overal het beste product te plaatsen. Wij zijn voorbereid op nieuwe ontwikkelingen zodra de wet dit toestaat, zoals het aanbieden van sportweddenschappen op terminals in de horeca om uw gasten nóg meer te bieden. Graag verwelkomen wij u op stand 132 om de mogelijkheden te bespreken!