Ongedierte in de horeca? Een absolute no-go!

Ongedierte in de horeca? Een absolute no-go!

In deze tijd gaan horeca en social media hand in hand. Instagramfoto’s als je uit eten gaat, even een snelle recensie op Facebook plaatsen over het restaurant. Leuk, handig en vooral snel! Dit betekent ook dat het nieuws over aanwezigheid van ongedierte in je hotel of restaurant in korte tijd heel veel mensen bereikt.

Belangrijke kenmerken zoals mooi servies, lekker eten en vriendelijk personeel komen allemaal te vervallen wanneer er sprake is van slechte hygiëne. Gaat het om voedsel? Dan komt hygiëne altijd op de eerste plek!

“Plaagdieren mogen niet aanwezig zijn op plaatsen waar eet- en drinkwaren worden bereid, behandeld of bewaard.” Dit is een regel van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit. Zonder de juiste kennis en ervaring kan het lastig zijn om te voldoen aan alle regels en wetten. Hier komt Traas om de bocht. Met verschillende certificeringen op zak kunnen wij het pand muisdicht en ongediertevrij maken. Vervolgens kunnen wij met behulp van een ongediertepreventieplan het pand ook ongediertevrij houden, want dat is natuurlijk het belangrijkste.

Op 9 en 10 maart 2020 zijn ook wij op de Horecabeurs Goes te vinden. Wij ontvangen u graag in onze stand. Of u nu vragen heeft of gewoon een praatje wil komen maken, wij staan voor u klaar en denken graag met u mee. U bent van harte welkom in onze stand!