header_2020.jpg

Sir. James 101, alcoholvrije dranken

Sir. James 101, alcoholvrije dranken

Even voorstellen: Sir. James 101 alcoholvrije dranken Sir. James 101 brengt variatie en vernieuwing in het alcoholvrije drankenaanbod. Er is tegenwoordig steeds meer vraag naar alternatieven voor alcoholhoudende dranken. Daarom zijn er steeds meer alcoholvrije bieren, wijnen en distillaten beschikbaar. Sir. James 101 biedt een alcoholvrije Gin Tonic en Mojito met als motto: ‘No compromise on taste!’

De alcoholvrije dranken van Sir. James 101 zijn een perfect alternatief wanneer je geen of minder alcohol wilt drinken en toch wilt genieten van een heerlijke premix cocktail, én het is laag in calorieën!

Horeca
Voor horecagelegenheden zijn er unieke voordelen, namelijk:

  • ‘Single serve’ fles van 250ml met premium uitstraling om aan tafel of aan de bar te serveren
  • Het is al premixed, dus snel geserveerd. Dat is handig met drukte in het seizoen
  • Goede marge; geen dure open flessen van alcoholvrije distillaten of andere mixers nodig.

Unieke receptuur
De receptuur van deze alcoholvrije dranken is nauwkeurig samengesteld uit verschillende natuurlijke ingrediënten. De smaak van de Gin Tonic is gecreëerd door de unieke combinatie van natuurlijke extracten zoals jeneverbessen en limoen. De Mojito dankt zijn smaken uit natuurlijke extracten van munt en limoen.

Smaak omschrijving Gin Tonic
De geur van botanische kruiden treft je in de aanzet en wordt opgevolgd door een frisse smaak met zachte bitters en een prettige bubbel. Kruidigheid en hints van limoen zijn kenmerkend voor deze alcoholvrije cocktail. Een blindproeverij heeft aangetoond dat de kwaliteit van deze Gin Tonic alcoholvrij niet van echt is te onderscheiden!

Smaak omschrijving Mojito
Wanneer de fles wordt geopend is de geur van munt direct kenmerkend voor deze mocktail. De natuurlijke mistige kleur demonstreert zich stijlvol in het glas in combinatie met ijs en limoen. De prettige smaak is fris en tintelend met tonen van citrusfruit en wat kruidigheid met een gebalanceerde afdronk.

Volg Sir. James ook op Instagram en Facebook! @sirjames101drinks