Slots Pure Textiles is sinds de oprichting in 1990 uitgegroeid tot een flexibel en modern bedrijf. Ze zijn een betrouwbare producent en leverancier van hotel- en restaurantlinnen. Pure staat voor een kwaliteitsvolle collectie met een natuurlijke uitstraling en extra aandacht voor duurzaam en onderhoudsvriendelijke linnen. 

Slots Pure Textiles leveren tafellinnen, bedlinnen, badlinnen, matrassen en boxsprings met comfort en styling in zowel vorm en kleur. Hiermee willen ze hun klanten tot ver buiten hun grenzen aangenaam verwennen. Zij hebben een grote keuze aan afgewerkte producten met een grote buffer, waardoor ze snel kunnen reageren op de behoeften van de klant. Daarnaast creëren ze graag iets "op maat" of met een "personal touch".

Voor de vele hotels en restaurants die ervoor kiezen om het linnen niet zelf te kopen heeft Slots Pure Textiles een mogelijkheid om te huren. Hiervoor werken zij samen met betrouwbare partners zoals Vrijburg Textielservice.

Vrijburg Textiel Service is een jong, dynamisch en erg flexibel bedrijf dat al 20 jaar ervaring heeft in de wasserij – en linnenverhuursector. Tegen concurrentiële huurprijzen kunt u bij Vrijburg Textiel Service het bed-, bad-, en tafellinnen van Slots Pure Textiles huren ook kun jij het laten wassen en strijken waarbij het zelfs opgehaald en geleverd kan worden. Hierdoor hoef jij je niet meer te bekommeren om de linnen en kan jij je focussen waar jij goed in bent.

Bezoek de stand van Slots Pure Textiles Lease tijdens Horecabeurs Goes.

 


Slots Pure Textiles Lease