header_2020.jpg

Alles voor een mooi gedekte tafel

Alles voor een mooi gedekte tafel

Culinair genieten gaat over veel meer dan smaakvolle gerechten alleen. Je eet ook met je ogen. Daarom is een mooi gedekte tafel een absolute meerwaarde voor uw zaak. Creëer een unieke sfeer en laat de setting uw verhaal vertellen. Een luxe waar uw gasten nog lang over zullen praten. Wij hebben een enorme keuze aan servies, bestek, glazen en andere decospullen van tijdloze klassiekers tot de nieuwste trendsetters - en maken u graag wegwijs in onze wereld.

Goed keukengerei is het halve werk. Breng kwaliteit én plezier in uw keuken met ons breed assortiment topmerken. Wij volgen de nieuwste ontwikkelingen op vlak van keuken materiaal op de voet en selecteren alle producten op basis van degelijkheid, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid tegen een correcte prijs.

Ook het glaswerk draagt zijn steentje bij tot stijlvol genieten. U kunt kiezen voor varianten op de kleur van het porselein om sereniteit in huis te brengen. Een mooie tafel eet eens zo lekker. Een stijlvol servies is daarvan een belangrijk onderdeel. Kiest u voor neutrale tinten als blank canvas voor de chef? Een laatse element in de mise en place dat zeker niet mag ontbreken is het bestek. Hier is een kwaliteitslabel uitermate belangrijk en ons assortiment werd dan ook met veel zorg samengesteld, want niet elk bestek leent zich voor gebruik op de professionele markt.

Als chef kunt u bij ons terecht voor het perfecte keuken materiaal. Ons team volgt de modernste technieken op de voet en selecteert gereedschap en apparaten op basis van kwaliteit en gebruiksgemak